Nakon bega iz Zadruge, oglasila se žena Ivana Gavrilovića i otkrila gde se denser sada nalazi!

Mnogi komentarišu da Gavrilović na ovaj način pokušava da se izvuče, pa da ne plati kaznu od 50.000 evra što sleduje nakon bekstva iz "Zadruge"

  • 17

Nakon što je Ivan Gavrilović danas svojevoljno napustio "Zadrugu", nakon čega će morati da plati kaznu od 50.000 evra oglasila se njegova supruga i iznela niz detalja o muževljevom napuštanju rijalitija.

- Ivan je morao da napusti rijaliti, do malopre sam bila sa njim u bolnici, ostao je tamo sam. Ne znam da li će morati da prespava tamo, u Gradskoj je bolnici, čekamo rezultate - započela je priču pevačeva supruga.

- Dobio je hipertenziju, on inače ima problema tog tipa, i to već godinama. Hitno je izašao iz "Zadruge", nadamo se da će rezultati biti dobri. To je sve što mogu da vam kažem sada - dodala je Marina, koja je i sama učestvovala u jednom rijalitiju, dok je poznato da Ivan nikome iz produkcije nije rekao da nije dobro, već je odjednom izašao sa imanja u Šimanovcima.

Ivan Gavrilović, Zadruga 3 Ivan Gavrilović, Printskrin: TV Pink

Da li Gavrilović na ovaj način želi da se izvuče, pa da ne plati kaznu od 50.000 evra, što sleduje nakon bekstva iz "Pinkovog" rijalitija, nije poznato, dok njegova žena tvrdi da govori istinu, te da Ivanovo zdravstveno stanje danas nije bilo dobro.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    19. septembar 2019 | 15:48

    Vazno je da je Sani ostao ,a dovukla se i ova njegova Natalija , svi bi na TV niko bre neradi ,svi neskolovani ,sve VIP Zvezde ,bez Kinte i Obrazovanja !

  • Pa

    19. septembar 2019 | 08:20

    Mnogima nisu naplatili pa sto bi i njemu. Sani je njega prvo izdao pa onda na sva zvona protiv Ivana. Nije narod lud.

  • MK

    19. septembar 2019 | 19:26

    Ne daj se Ivane, vrati se u Zadrugu, nek crknu dušmani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA