Krunićka ščepala Taru za vrat, davila je, a onda udarala glavom o glavu - ona završila u modricama!

Aman, ženo, prekini, molim te, da ne bi otišla dublje svađa! Prekini, molim te lepo, jedem! - vikala je Jelena pre nego što je izgubila kontrolu

  • 15

Jelena Krunić i Tara Simov posvađale su se u spavaćoj sobi, nakon čega je usledio i fizički obračun posle kojeg je Jelena završila u zatvoru.

Jelena i Tara su se raspravljale oko Mateje Matijevića, a u jednom momentu je Krunićka načisto izbugila živce i krenula nasilnički na Taru.

- Nervira me kad me neko optuži za nešto što nije istina - rekla je Tara, pa nastavila.

- Pusti me da jedem, molim te. Aman, ženo, prekini, molim te, da ne bi otišla dublje svađa! Prekini, molim te lepo, jedem! - poručila joj je Jelena, ali ona nije prestajala, što je ovu potpuno izbacilo iz takta.

- Ti se svađaš, ne svađam se ja. Onda nemoj da me optužuješ - rekla joj je Tara, a zatim je Jelena u jednom momentu potpuno izgubila kontrolu.

Jelena Krunić, Tara Simov Jelena i Tara se raspravljaju/Printskrin: TV Pink

- Jesi toliko bezobrazna?! - poručila je Tari, pa skočila s kreveta, uhvatila je za vrat i počela da je davi. Zadrugari su odmah reagovali i skočili na Jelenu, a ubrzo je stiglo i obezbeđenje.

- Sunce moje, ti si diskvalifikovana. Srećan put kući - rekla je Tara, kojoj je odmah izašla modrica na čelu od Jeleninog udarca.

Tara Simov Tara Simov sa modricom na čelu/Printskrin: TV Pink

- Uzela sam je za vrat, onda sam je bacila i udarila sam je glavom o glavu - mirno je prepričala Jelena zadrugarima šta je uradila.

Pogledajte ceo snimak:

Produkcija je odmah reagovala nakon incidenta, te poslala obezbeđenje po Jelenu, koja ju je od spavaće sobe sprovela do zatvora. Jelena je završila iza rešetaka, a od produkcije je tražila da joj pojačaju grejanje, govoreći kako ima pravo na to.

Video: Istorija nasilništva Jelene Krunić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelica

    8. oktobar 2019 | 10:28

    Meni produkcija nije jasna Jelena je bas opasna za kolektiv Meni licno je grozna i fizicki i psihicki

  • Hm

    7. oktobar 2019 | 23:51

    Dugo je izdržala. Treba je odmah diskvalifikovani, dok neko nije nastradao.

  • febo

    8. oktobar 2019 | 00:18

    Krizira narkomanka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA