Užas u programu uživo! Prostitutka pred svima oralno zadovoljavala učesnika "Parova"

"Dotakli su dno dna", "Ovo je odvratno!", "Ništa gadnije nismo videli", može se pročitati na društvenim mrežama na kojima se šeruje ovaj snimak

  • 21

Vida Kokić (48) iz Loznice oralno je zadovoljila Uroša Anđelića, unuka Ere Ojdanića.

Izvesna Vida Urošu je obećala da će to "zadovoljstvo priuštiti Urošu", a iako niko od ukućana nije verovao da će to stvarno da se desi - dogodilo se.

Uroš se prvo nećkao, da bi potom svojim postupkom, zajedno sa Vidom, užasnuo one koji prate nacionalnu, Hepi televiziju.

"Dotakli su dno dna", "Ovo je odvratno!", "Ništa gadnije nismo videli", može se pročitati na društvenim mrežama na kojima se šeruje ovaj snimak.

Inače, produkcija "Parova" nije se potrudila čak ni da cenzuriše ovu scenu, a kamoli da je uopšte ne emituje.

- Prostitucijom se bavim već 31 godinu i za to vreme sam "usrećila" više od 50.000 muškaraca, a sada, nažalost, jedva imam šta da jedem. Nikada nisam koristila zaštitu i rodila sam desetoro dece. Nisam htela da ih ubijem abortusom, već sam ih poklanjala i tako usrećila mnoge parove - rekla je Vida na temu svog života.

- Sa 17 godina me je porodični prijatelj odveo u Italiju, navodno da čuvam decu. Naravno, to je bila laž za moju porodicu i odmah me je naterao da stopiram na ulici i budem prostitutka. Kada jednom uđete u ovaj posao, nema povratka. Posle Italije su me vodili u Holandiju, Nemačku i širom Evrope - ispričala je ova žena.

Vida Kokić Vida Kokić, Foto: Facebook

- Iskreno, meni je to bio odličan posao zato što sam zarađivala astronomske cifre. Za noć sam znala da zadovoljim i po 30 muškaraca i zaradim 16.000 maraka. Spavala sam sa ljudima svih vera i nacija, od Avganistanaca i Pakistanaca, preko Indusa i Kineza, do Amerikanaca, Rusa i svih evropskih naroda. Međutim, nakon četiri godine "rada s nogu" shvatila sam da moje telo mogu dobro da unovčim i u Srbiji i vratila sam se kući - objasnila je Vida Kokić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yxx

    13. oktobar 2019 | 18:49

    E srbijo dokle si stigla

  • Niki

    13. oktobar 2019 | 17:17

    Dakle FUUUJ

  • Miki car 011

    14. oktobar 2019 | 06:45

    Ej moralisti ej, tera li vas ko da gledate...usluge te vrste koristi i onaj od koga se vi upravo najmanje nadate (neko vama blizak). Borba za medijsko eksponiranje navodi mlade ljude na poteze koji se nekome i nesvidjaju. Ali u ovo vreme gde tradicionalno gubi smisao i priznaju se gej brakovi. Podrzavam zdravu omladinu...a moj savet samo udri dok nepocne da vas stezze isijas kao mene i ove puritance.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA