Miloš Bojanić kažnjen dvonedeljnim honorarom zbog nazivanja Dalile "vehabijom"

Produkcija je momentalno odreagovala

  • 19

Sinoć, u četvrtak 7. novembra, u "Zadruzi" došlo je do ozbiljnog sukoba između Miloša Bojanića i Dalile i Dejana Dragojevića. Naime, sinoć je bilo veče kada su zadrugari okupljeni za crnim stolom gledali i komentarisali klipove, a nakon klipa u kom Bojanić u društvu Sanija pljuje Dalilu, među njima nastaje pravi haos u kom su izrečene ozbiljne uvrede koje nisu istolerisane.

Nakon što je Bojanić nazvao Dalilu vehabijom, i to ponovio 2-3 puta,  produkcija odmah reagovala.

Dalila i Dejan Dragojević Pravi haos između Dalile,Dejana i Miloša Bojanića Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon ove uvrede, nastaje pravi haos obzirom da su i Dalila i Dejan u naletu besa nasrnuli na Bojanića, međutim sve vreme dok je buktao sukob među njima bile su reklame. Odmah nakon što je program počeo, oglasila se i produkacija preko voditelja Milana Miloševića, koji je saopštio da je Miloš kažnjen.

- Tokom reklama su izrečene neke stvari koje su strogo zabranjene da se pričaju i pominju uopšte u Zadruzi, gledaoce ne zanima ta priča i u Zadruzi nije mesto takvim pričama. Stoga, Miloš Bojanić je kažnjen dvonedeljnim honorarom - rekao je voditelj Milan Milošević.

Dalila se zahvalila produkciji na brzo reakciji, dok je Bojanić hteo da se opravda, međutim voditelj je odmah prešao na drugu temu.

KO SU VEHABIJE?

Vehabija je pojam koji se koristi za pripadnike konzervativnog islamskog pokreta poznatog pod imenom vehabizam ili vahabizam. Reč je o tradicionalnom i konzervativnom pokretu koji se javio u islamu tokom 18-og veka, a svoj vrhunac doživeo početkom 19-og veka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R

    8. novembar 2019 | 13:35

    Je l' sta pogresio?

  • Dex

    8. novembar 2019 | 16:23

    Ne pustati ovakve da ulaze u Srbiju ,imamo mi takvih za izvoz .

  • Sara

    8. novembar 2019 | 14:16

    Nista nije slagao niti pogresio! Cemu toliko licemerje i povladjivanje ovoj agresivnoj i nepravednoj zeni?! Ona je naterala onog jadnog decka pored sebe da se povinuje njenoj torturi, ali ne moze naterati gledaoce da joj odobravaju njene ispade i nepravedne primedbe na racun medija gde je dobila privilegovano mesto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA