Nova trojka: Janjuš se veselio sa Ivanom Šopić, pa posle navalio da ljubi Maju Marinković

Malo jedna, pa druga

  • 5

Nakon što je Ivana Šopić priznala da je imala intimne odnose sa Markom Janjuševićem Janjušem, njih dvoje postali su veoma bliski tako da se tokom žurke održane pre dve večeri nisu odvajali.

Naime, sve to potkrepilo je sumnju da su ove dvoje zadrugara tajno u vezi, a da to ne žele da otkriju zbog Markovog bračnog stanja.

Njih dvoje se tokom žurke nisu odvajali, konstantno su bili zagrljeni, dok Ivana svoju ruku nije pomerala sa njegove zadnjice.

Janjuš i Ivana Šopić U garderoberu se svašta dešava / Printskrin: Instagram/Vrhi TV

Ivana i Janjuš su nakon žurke prvo razmenjivali nežnosti u garderoberu, a onda i na njenom krevetu pred svim zadrugarima. Strast koja se među njima rodila očito se ne može obuzdati.

Dovoljno šokantno bilo je Janjuševo ponašanje s obzirom da je oženjen, međutim u toku dana na društvenim mrežama pojavila se i fotografija na kojoj se jasno vidi da je Marko poljupce razmenjivao i sa Majom Marinković.

Upravo ova fotografija objašnjava začuđenu grimasu koju je Maja napravila kada je videla kako je Janjuš pred njom u garderoberu navalio da ljubi Ivanu.

Maja Marinković Začuđena faca Maje Marinković kada je ugledala kako se Janjuš i Ivana ljube Printskrin: Instagram/ ZexBrateSestro CaleSiKeveMi

Šta će se na kraju desiti sa pomenutom trojkom, ostaje da vidimo.

Video: Znam da me voliš, pogledaj me: Miljana htela da poljubi Janjuša u usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    20. decembar 2019 | 05:02

    Kakvo razocarenje od tebe Janjuse...sad cekamo zurku na kojoj ces se napiti i kukati za kcerkom. A ne pada ti na pamet da ona gleda sve ovo.

  • Caki

    19. decembar 2019 | 12:15

    Starletan.

  • Rule

    19. decembar 2019 | 11:25

    Janjus je kresnuo Sopicku. Sad bjezi od nje. Koja ljiga od covjeka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA