≫ 

Marijanina ispovest posle diskvalifikacije kakva se nikad pre nije desila: Na ulici sam, bez ičega!

- Sad mi Ivini fanovi prete i zovu moju mamu po ceo dan, prete joj da ću biti silovana i ubijena - priča Marijana

  • 12
Zadrugovizija, Marijana Zonjić, Maja Marinković, Ermina Pašović Marijana Zonjić, Foto: Nikola Tomić

Marijana Zonjić diskvalifikovana je iz "Zadruge 3", a razlog zbog kog je morala da napusti rijaliti prvi put se desio u istoriji domaćih rijalitija.

Zonjićeva u prvoj ispovesti posle šokantne diskvalifikacije kaže da joj je sve smestila Iva Grgurić i objašnjava šta se tačno desilo.

- Dok smo još bile u hotelu, kad sam je postavila za omiljenu, rekla mi je da joj je podrška koja joj je došla za Novu godinu rekla da ne pije alkohol jer sipaju nešto u piće i da ne uzima piće od Lepog Miće, nikako, da pokušavaju od nje da naprave ku*vu. Zato je ona prestala da pije alkohol, da bi juče, dok sam imala sukob sa Tarom i Matejom, ona se umešala i rekla kako sam ja to pričala za produkciju i još neke stvari - počinje Marijana za Telegraf JETSET.

- Zapravo je to ona rekla i namestila mi diskvalifikaciju jer me je danima unazad peckala i optuživala kako Stefan Karić i ja flertujemo, i rekla mu je da mi ne dobacuje komplimente i slično, kad prolazim. Pojela ju je sujeta, a Stefana nikada nije ni volela, sve vreme joj se sviđao drugi dečko. Radila je sve zbog rijalitija i priče, dok je napolju već čeka neko treći - kaže nam Zonjićeva.

- Iva je folirant klasični. Treći mi je rijaliti po redu,  ali većeg foliranta nisam videla. Družile smo se 2 meseca, mislila sam da je dobra osoba, ali ispala sam tako glupa i naivna. Koristila me je sve vreme, jer sam je jedina branila iskreno. Ostali su bili uz nju zbog "fanova" - priča nam Marijana.

Kako kaže, Ivini fanovi sada prave pakao njenoj mami.

- Sad mi prete i njeni najbliži zovu moju mamu po ceo dan, prete joj da ću biti silovana i ubijena - priča Marijana.

Kako kaže, stvari još uvek nije dobila, a zadesile su je i brojne neprijatnosti.

Marijana Zonjić Marijana Zonjić, Foto: A. Nalbantjan

- Nisu me još zvali, ni stvari nisam dobila, ostala sam bez ičega, bukvalno na ulici. Izgubila sam prijatelja koji mi je dosta pomogao napolju, jer su ga tamo spominjali i napravili mu problem na poslu, moj tata je završio u bolnici, brat mi se razveo... Pakovali su mi tamo razne priče zadrugari, zbog toga sada imam problem sa nekim ljudima napolju, koje su spominjali i povezivali sa mnom. Znači, bukvalno od nule moram da krenem - priča potresena Marijana.

- I, što mi je najviše krivo, verovala sam nekim ljudima tamo, a sad me pljuju svi jer se i oni boje da me podrže, a znaju da nisam kriva. Tek sad vidim da nisam imala prijatelje tamo. Izdvojila bih samo par ljudi - zaključuje Marijana za Telegraf.

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    21. januar 2020 | 17:49

    Marijana je jedna prosta devojka, kako po izgledu, tako i po ponasanju, ali nije folurant i nema losu dusu, a Iva je takav folirant kakav se u rijalitiju nije pojavio. Misli da ako je iz Hrvatske, da se nista ne zna o njoj u Srbiji. Njena prica o "zlatnom kavezu"je najodvratnija prica ikada, u kojoj je ona sebe htela da predstavi kao mladu, naivnu i iskoriscenu osobu. FUJ. Ako je jedna diskvalifikovana, trebala je i druga, jer je tako najpostenije. Ali mnogo tamo ima stvari koje su diskutabilne

  • MM

    21. januar 2020 | 17:41

    Devojka prenela tuđe uzjave, a ona izbačena. Postoji desetak klipova gde se spominje droga, a i vide sumnjivi klipovi, kao i Minina izjava da je silovana dva puta . Debelo smrdi u našim rijalitima!

  • 😋

    21. januar 2020 | 17:57

    Idi radi u pekari,pošteno,kad ne znaš ni da pevaš ( predstavlja se kao pevačica ) a i nisi za rijaliti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA