Svi skandali Slađane Petrušić: Udarala pesnicom, čupala, lomila nos, bežala...

Učesnica "Parova" je ove subote isekla vene, nakon čega je prevezena u bolnicu

  • 1

U vili "Parova" je ove subote oko 20 časova došlo do incidenta, kada je učesnica rijalitija Slađana Petrušić isekla vene tokom emisije.

Nekadašnja voditeljka i aktuelna učesnica rijalitija poznata je po burnoj prošlosti i skandalima koje je izazivala, a večerašnji incident dogodio se nakon odluke produkcije TV Hepi da bude kažnjena zbog iznošenja neistina na račun produkcije, a takođe i sprovedena u izolaciju. Odbila je to da učini i suprotstavila se odlasku u izolaciju, a potom je došlo do incidenta, zbog čega je oko 19:40 časova bio prekinut program.

Slađana je prevezena u KBC Zemun, gde se i trenutno nalazi.

Sladjana Petrusic Slađana Petrušić/Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Ovo nije prvi skandal ni incident u kojem je učestvovala, već je kroz protekle godine u rijalitiju njeno ime često bilo vezivano uz takva dešavanja.

U decembru 2015. godine, dok je bila u Parovima, internetom su kružile eksplicitne slike na kojima je, navodno, Slađa u lezbo akciji sa izvesnom Sabinom.

Javnost je bila šokirana kada je te iste godine u rijalitiju divljački prebila Jelenu Golubović, kada je prišla Jeleni i nemilosrdno je pesnicama udarala u glavu. Ceo slučaj stigao je i do suda, a Slađana je krajem prošle godine osuđena na šest meseci zatvora.

Slađana Petrušić i Jelena Golubović Jedna od tuča u kojima je učestvovala/Printskrin: TV Happy

Već početkom 2016. godine usledio je novi incident, kada je ponovo pokazala svoju nasilnu narav i fizički napala Vesnu Rivas, koju je obezbeđenje spasilo od težih povreda. Izgubila je živce i skočila na Rivasovu...

U aprilu 2016. godine nasrnula je i na Nenada Marinkovića Gastoza, kada je tokom jedne od njihovih učestalih svađa iznenada ustala, prišla mu i udarila ga u glavu. Gastoz joj se kasnije "svetio" fotografijama iz mlađih dana, zbog kojih je ona doslovno vrištala...iznenađeno.

Nenad Marinković Gastoz, Slađana Petrušić Nenad Marinković Gastoz pokazuje Slađinu sliku iz mlađih dana/Printskrin: TV Happy

Ratoborna Slađa bila je učesnica i ženskih tuča, a nasrnula je u aprilu 2016. i na Anđelu Lakićević. Razdvojio ih je učesnik Parova, koji je u tom trenutku sedeo pored Slađe.

Pričalo se kako su ona i Ružica Veljković imale avanturu...a nije im bilo strano da se u rijalitiju hvataju za međunožje.

Ružica Veljković, Slađana Petrušić Ružica i Slađana/Foto: TV Happy

Jedan od većih skandala bio je onaj kada je Slađa Petrušić, posle verbalne rasprave s Markom Perovićem, udarila ovog Crnogorca pesnicom u nos, a prema nekim navodima, uspela je i da ga slomi. Nakon toga završila je momentalno u izolaciji.

Bila je diskvalifikovana iz Parova kada je zajedno sa još nekoliko učesnika razvalila vrata i pobegla, a potom je molila produkciju da je ne izbacuju, "makar je vratili u kartonskoj kutiji, kao paket". Tako se i vratila u rijaliti, nakon što je prihvatila sve kazne i pristala na sve uslove bez ijednog pitanja - upakovana u kartonsku kutiju!

Kutija, Sladjana Petrušić, Parovi Slađa se vratila u Parove u kartonskoj kutiji/Printskrin: TV Happy

Obračunala se žestoko i sa Dalilom u aprilu 2017. godine. Prvo su se međusobno prozivale, a Dalila je ispričala kako joj je Slađana u jednom trenutku prišla, stavila ruku na lice i zatim je navodno udarila... Petrušićeva je, s druge strane, tada demantovala te priče.

Na žurkama baš i nije pazila šta radi, pa su mediji naširoko pisali o njenim akcijama, a najviše je ispraćena bila ona kada je hvatala tamnoputog Kema za penis.

Kem i Slađana Slađa sa Kemom/Printskrin: TV Happy

Početkom 2019. godine, dok je bila voditeljka "Parova", izgubila je kontrolu u emisiji i nakon svađe udarila Tina Mlivića, jer joj se, kako je rekla, "sve vreme smejao".

U maju iste godine doživela je infarkt, nakon čega se oglasila na društvenim mrežama i potvrdila da je to razlog njenog odsustva sa televizije Hepi.

- Razlog što me nema ovih dana na Happy TV je tihi infarkt koji sam na nogama preživela...došao i video da nemam srce, pa otišao - počela je Slađa, pa nastavila kroz šalu.

- U životu nisam popila kap alkohola, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, ne jedem masno, bavim se sportom...

- Moram sve kroz šalu... Narode, želim vam reći...slobodno konzumirajte drogu, alkohol, cigarete i svu nezdravu hranu...daljinski u ruke umesto trčanja, jer ja sam primer da ne treba živeti zdrav život - napisala je tada na Instagramu.

Video: Istorija nasilništva Jelene Krunić

Slađana Petrušić Slađana Petrušić/Printskrin: TV Hepi

Video: FENOMEN MIKSI: Zašto je Miljana Kulić jedan od omiljenih rijaliti igrača?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pušač

    13. februar 2020 | 03:10

    Pravda za Sladju! Vratite je u Hrvatsku! Stručnjaka njenog profila koliko hoćeš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA