"Dovodim u pitanje da li me uopšte i voli": Dragana Mitar plakala kao kiša zbog Eda

Zadrugarka otvorila dušu

  • 13

Dragana Mitar pozvana je od strane Drveta mudrosti, kako bi sa njom u Rajskom vrtu popričalo o trenutnom problemu koji ima sa Edom Fetićem.

Kako je zakoračila u vrt i počela da komunicira sa Drvetom, Dragana je počela da plače i žali se.

- Tužna sam, sinoć je ispalo kao da ja nekome ne mogu ništa da zamerim i kažem. Imala sam par stvari da dam sugestiju. Nismo razgovarali ceo dan. Posle klipova mi je rekao neke stvari koje nisam želela da komentarišem, sve mi se skupilo. Nemam sa kim da popričam, možda me Mića razume delimično i to je to. Možda ću da pokušam sa njim malo da popričam, osamila sam. A da trčim za nekim, ne pada mi na pamet - požalila se Dragana.

Dragana Mitar Dragana plače u Rajskom vrtu, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Zadrugarka je otkrila da ju je jako zabolela jedna reč koju joj je Fetić rekao, te da je sada u nedoumici da li on nju uopšte voli.

- Dovodim u pitanje da li me uopšte i voli. Bila sam prinuđena da budem u tom krevetu, nemam gde da se osamim. On mi je rekao da sam problem jer smo se dogovorili da nećemo da komentarišemo situacije za stolom. Mene je iznerviralo Miljkovićevo vređenja, ja sam tu reagovala, njemu je zasmetalo, rekao je kako da branim neodbranjivo. Jutros samo službeno pričamo - kroz suze je ispričala.

-Da li će ostaviti ženu zbog tebe? - upitalo je Drvo.

- Rekao je da će to da uradi, bio sa mnom ili ne bio. Ja sam rekla da neću to da forsiram. Valjda zna šta je normalno da se uradi. Verujem mu, ali ovim svađama, ne znam šta hoće da postigne. Ako oseća nešto prema meni, zna šta treba da uradi - odgovorila je Dragana.

Kompletnu Draganinu ispovest sa u Rajskom vrtu pogledajte u videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    7. februar 2020 | 15:59

    Blago kuci koju zaobidjes!

  • EL...

    7. februar 2020 | 15:21

    Ona voli lovu i sex ! Da voli dete , čuvala bi ga i ne bi se kresala sa dvojicom na TV - u ! Možda i sa trećim !? Žena odron -, majka dno ! Ostaćeš bez socijalnog i bez stana , mnogo si poletela ! Sve što brzo buhti , još brže se ugasi !!!

  • Zejo

    7. februar 2020 | 15:58

    Da su vani odavno bi se Edo pokupio i pravac NP.... Kulicka je za sve u pravu, Djedovic isto, ali mota u celofan zbog prijateljstva sa Gagom, samo Lepi Mica ovog puta podržava ljubavnike!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA