≫ 

Kakva dominacija u glasovima! Miljković lagano izbacio Gavrića iz Zadruge, ukućani ostali bez teksta

Miljana Kulić plakala je zbog Mirkovog izlaska, ne uputivši čestitku bivšoj simpatiji Marku Miljkoviću

  • 6
Marko Miljković, Mirko Gavrić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Marko Miljković izbacio je Mirka Gavrića iz Zadruge 3 prošle noći, pošto je osvojio broj glasova kakav niko u trećoj sezoni pre njega nije dobio.

Naime, momci je trebalo da stanu iza gajbe, da kolenima nose lopticu do obruča, pa da se vrate a da im loptica ne ispadne, objasnio im je voditelj Milan Milošević.

Marko je u obruč uspeo da ubaci čak 9 loptica, Mirko 7, čime su Miljkoviću duplirani glasovi. Konačni rezultat bio je prilično šokantan za gledaoce i ukućane koji su shvatili da im Marko stvarno jeste ozbiljna konkurencija.

Reč je o 99% glasova za Marka i samo 1 za Mirka.

Miljana Kulić plakala je zbog Mirkovog izlaska, ne uputivši čestitku bivšoj simpatiji Marku Miljkoviću.

- Zbunjen sam jako, zbunio me je ovaj osećaj. Prošlo je šest meseci, pobedio sam samog sebe. Ovo je moja pobeda! Želeo sam da ispričam svoju priču i da vratim sebe sebi. Prošle godine kada sam napustio Zadrugu 21. jutra, kajao sam se svakoga dana. Ovo je moje najteže životno iskustvo do sada - rekao je Mirko u studiju, po izlasku iz Zadruge 3.

- Bora je mene bukvalno opsedao u bekstejdžu "Zadrugovizije" da se pomirimo, ja sam znao da mi je poslednja noć u "Zadruzi" i pristao sam. Vodim se celog života onime "nije bitno šta je rečeno, nego ko je rekao". Ja sam čovek koji brzo prašta. Ove noći, ostavio sam starog Mirka među onim zidinama, dobili smo novog Mirka, koji je spreman za nove ljubavi - rekao je Mirko koji se prošle godine razveo od pevačice Dragane Rakčević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA