Edu pročitano pismo porodice zbog kog bi se svako postideo: Dragana im odbrusila - on ćutao

- Uz tebe smo svim srcem svi redom, ali ne dozvoli da svesno propadaš, jer nam trebaš - piše u pismu

  • 14
Edis Edo Fetić, Dragana Mitar Edo i Dragana nisu se potresli zbog pisma njegove porodice, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Roditelji Edisa Fetića sinu su pokušali da pošalju pismo u kojem naglašavaju da se skloni od Dragane Mitar.

Međutim, pismo nije stiglo do njega fizički, ali mu je pročitano u emisiji, pred svim zadrugarima i svim gledaocima koji prate rijaliti. Međutim, iako bi mnogi 'propali u zemlju' zbog ovakvih reči, Edisu se to nije dogodilo.

- Sine naš, volimo te, ali i molimo te. Poslušaj svoje roditelje koji te vole više od svega. Ne dozvoli da te jedna f*ksa bije, a ceo Pazar da ti se smeje. Znaj da nas ne interesuje Zilha, nas interesuju Uma, Kaid i Melidža, a pre svih ti i samo ti. Uz tebe smo svim srcem svi redom, ali ne dozvoli da svesno propadaš, jer nam trebaš - piše u pismu.

- Zar je bitnija jedna žena od roditelja i dece, znaš li da nas ceo Pazar sa prezirom gleda, kažu vidi kako su ga vaspitali, a i rođeni nam se podsmevaju. Da li si svestan šta sve gledamo, koje gluposti praviš, javno ljubljenje, grljenje, milovanje, dalje neću da navodim jer me je sramota da izustim. Marširaj sve redom počev od te fu*kse koja ti je nabila rogove sa Tomovićem. Nemoj naglo nego mic po mic, i za mesec dana da si sa nama - napisali su Edu članovi porodice.

Na poleđini pisma napisali su "uputstvo": "Kad pročitaš usitni i u šolju WC baci, čitaj u tuš kabini".

Međutim, Draganu i Eda ovo nije dotaklo. Ona je rekla da "to govori o njima", a ne o njoj, na šta Edo nije reagovao., što su mnogi protumačili kao sramotan potez, jer nije stao u odbranu svoje porodice.

Ustao je i kazao da će sve rešiti kada izađe iz Zadruge 3.

- Sram te bilo, džukelo jedna matora. Nije ona kriva, ti si kriv, šta ti dozvoljavaš sebi zbog jedne žene - iznervirano je rekla Marija Kulić.

Lepi Mića je nakon emisije popričao sa Edom na temu pisma.

- Ja nisam pročitao to pismo. Blaže ne može. Ovo je top. Ljudi ne znaju nju, ona ne zna njih. Razgovor sve rešava. Ja odavde ništa neću da rešavam - pričao je Fetić.

- Edo, oni su tvoji roditelji, moraš to da shvatiš. Ona rečenica "Nas Zilha ne interesuje", meni je jasno sve. Na vama je da to ispeglate - rekao je Mića.

Video: Gospodin Torta prvi put javno o razvodu od Zilhe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rule

    1. mart 2020 | 11:45

    Cuj Zilha ih ne interesuje koja je majka njihovih unucadi. Znaci dozvoljavaju mu da bude sa drugom zenom ali da to nije Dragana. Zato Zilha pamet u glavu i uzmi im sve sto ti zakonski pripada.

  • Madam X

    1. mart 2020 | 11:58

    Jel ste čuli za izraz " sokobanjski ovan" ? E, ovaj je živi primer. Neiživljen i glup do bola. Lak plen za žene poput Dragane.

  • Nina

    1. mart 2020 | 10:01

    Cuj ovo,nas Zilha nas ne zanima.Pa ona je je bila ljubav vaseg sina,majka vasih unucica,sta je sa ljudima da nemaju respekta prema snahi. Uostalom,vas sin je prevario svoju zenu i valja se sa ljubavnicom po zadruzi.O kakvom odgoju i postenju vi pricate?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA