Palo pomirenje Lune i Marka: Miljković se uvukao kod Đoganijeve u krevet, pali sočni poljupci

- Ispadosmo rijaliti igrači, pomirili smo se kada nas je onaj mali Mateja poslao u izolaciju - prokomentarisao je Marko kratko

  • 28
Marko i Luna Marko i Luna, Printskrin: Youtube/zADRUGA oFFICAL

Luna Đogani postala je novi učesnik "Zadruge 3", a mnogi smatraju da je razlog njenog ulaska odnos bivšeg dečka Marka Miljkovića sa cimerkom Jelenom Pešić.

Već prvog dana, ovonedeljni vođa Mateja Matijević postavio je Lunu i Marka za potrčke, te su bili osuđeni da provedu noć osamljeni u sobi za izolaciju.

Obzirom da su se osamili, njih dvoje imali su priliku da popričaju o svemu, a Đoganijeva je iskoristila ovu situaciju i bivšem dečku ispričala šta mu je sve zamerila.

Nakon iscrpnog razgovora, Marko je odlučio da se prebaci u Lunin krevet milom ili silom, a zadrugarka prvo nije želela da ga primi vođena mišlju da je za njihovo pomirenje prerano, a potom su pali sočni poljupci.

- Ispadosmo rijaliti igrači, pomirili smo se kada nas je onaj mali Mateja poslao u izolaciju - prokomentarisao je Marko kratko, a potom nastavio da ljubi svoju dragu.

Kako je izgledalo sve ovo pogledajte u videu u nastavku teksta.

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zurka

    3. mart 2020 | 11:16

    Tri viskija,stolica i pravo centriranje,fanovi u ludilu!!

  • Lado

    3. mart 2020 | 10:40

    Jel' neko pomislio da Lunjara ne moze nize da padne? Moze, moze! Sad ce se seksati i pred ocem. Ajte babe, opletite po meni.

  • Makedonija

    3. mart 2020 | 12:07

    Ima da gori veceras kasno na zurci ocekuje se pravo u centar!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA