"Prozivala si me da sam kriva za tvoju propalu vezu, a ne što je narkoman i što te štipa i udara!"

Anebela i Luna su se opet žestoko posvađale, opet zbog Marka Miljkovića

  • 20

Iako su samo 24 sata ranije izgladile odnose, Anabela i Luna Đogani su se ponovo psvađale, opet iz istog razloga - zbog Marka Miljkovića koji je nedavno raskinuo sa njom.

Luna je prvo rekla da nikome neće dozvoliti više da upravlja njenim životom, njenim osećanjima i ostalom, a potom su zadrugari rekli kako je prodala rođenu majku zarad šačice ljubavi.

- Svi koji hoćete da mi se kačite na leđa, svi mi se skinite! Marko prvi nikad nije prvi dirao moju mamu! Ali ona je ušla sa stavom da će se svađati sa njim, da rastura... Sad kad mi više nismo zajedno, ona i dalje proziva, to ne mogu da razumem! - vikala je Luna, a zadrugari su se pobunili da nije u pravu.

- Jesi čula kad mi je rekao da sednem?! Što lažeš, bre?! - rekla joj je Anabela.

- To što ja i Marko nismo zajedno, to ne znači da ja menjam mišljenje o mojoj mami! Ona je započela taj rat! - vikala je Luna.

- A što se ti praviš luda, šta si mi sve ispričala o njemu, napolju šta ti je radio?! Prozivala si me da sam ja kriva za tvoju propalu vezu, a ne što je narkoman i što te štipa i udara! - pobesnela je Anabela.

Anabela Anabela/Printskrin: TV Pink

- Ova žena je ušla ovde da meni ne znam šta da radi! Povredila si me svojom glupom čestitkom i sad te molim da idem sama! Sad me pusti da idem sama! - odbrusila joj je Luna, koja je potom nastavila da viče i da psuje, a Gagi je u jednom trenutku rekao: "Hvala ti, Luna, podigla si se iz pepela kao feniks".

- Ja sam tatu i nju zamolila kad sam se vratila iz zatvora da ne komentarišu, jer Marko i ja više nismo u vezi. Ona je sinoć na svako njegovo izlaganje imala nešto da kaže - govorila je Luna, a svađa se nastavila.

- Neću više da te branim. Imaćeš svoje dete, pa ćeš videti - rekla joj je Anabela.

Anabela Anabela Atijas/Printskrin: TV Pink

- Ja sam sa njene strane slušao sve i svašta, i imao poštovanje prema njoj, jer je Lunina mama. Ona je nastavljala priču i nastavljala da mi vređa porodicu. 15 dana je jadno i nisko udarala po meni, da mi je prekipelo više da sam rešio da precrtam tu osobu kao Luninu mamu. Žao mi je, umem i ja da udarim nisko. Distanciraj se i mani se Marka Miljkovića - poručio je Miljković Anabeli.

- Neprijatno mi je da mi ljudi govore da mi je majka opsednuta Markom Miljkovićem - rekla je Luna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Najaci

    7. maj 2020 | 22:57

    Vic godine kad Ljuljica tvrdi da je usla zbog Marka a cinjenica je da je usla zbog para jer je ostala bez kinte kao i Marko!!

  • 😋

    7. maj 2020 | 20:39

    Anabela : ušla sam da se borim protiv zla!!!! Marko : prvo pobedi sebe 😂😂😂

  • Don’t

    7. maj 2020 | 21:11

    Pa zar se nisu pomirile? 😂 jeftina gluma za sirotinju Zamisli da imas takvu majku/cerku... 😶

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA