"Sad mogu slobodno da kažem...": Marko pred svima otkrio da je hteo da veri Lunu

- Ja sam rekao da sam nešto veliko planirao za Lunu, ona to zna - ispričao je Miljković

  • 13

Luna Đogani i Marko Miljković danas su proslavili godinu i četiri meseca veze, a u Zadruzi je to bila i glavna tema tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca".

Nakon što je Luna priznala da je u Zadrugu ušla isključivo zbog Marka i da joj smetaju neke stvari i njegovi odnosi sa Jelenom Pešić, Marko je dao svoj komentar.

- U startu sam rekao da nisam neki romantik što se tiče tih mesečnica, ali poprimio sam to od nje malo, pa sad kao čestitamo i obeležavamo na skroman način. Vidim da ona to voli, pa zbog nje...  - rekao je Miljković.

- Da je Drvo aktivno i dalje kao ranije, možda bi mi nešto i palo na pamet... - objasnio je.

- Ja sam rekao da sam nešto veliko planirao za Lunu, ona to zna, međutim, malo su se tu stvari poremetile. Generalno, nemam želju da takve stvari uradim ovde. Ja sam mislio Lunu da verim, da, to je bila priča. Sad mogu slobodno da kažem, zato što je drugi put propala ideja zbog nekih svađa...  - izjavio je pred svima.

- Nije mi išlo spontano i bez nekih trzavica da bih to uradio ovde, tako da ću to ostaviti za napolje - rekao je, a Anabela se na to nasmejala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    14. maj 2020 | 21:47

    Hteo je da je veri baš kao što bi i mene verio, ma važi. Marko folirant i manipulator.

  • miki

    14. maj 2020 | 19:49

    Nasao osobu sa smanjenom inteligencijom pa se sad izivljava!

  • Istins

    14. maj 2020 | 22:13

    Manipulise sa Lunom,radi sa njom sta hoce, brisace pod sa njom zato sto je glupa, Marko joj apsulutno ne treba, zna on vrlo dobro do koje granice on sa njom moze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA