Lunu pitali zašto cveta kada priča o Slobi, Đoganijeva je jedno rekla o svom bivšem dečku

Luna je ponovo pričala o Radanoviću

  • 9
Luna Đogani, Slobodan Sloba Radanović Luna Đogani, Slobodan Sloba Radanović Printskrin: TV Pink, Foto: Nikola Tomić

Zadrugari su učestvovali u emisiji "Pitanje gledalaca", a jedno pitanje bilo je namenjeno Luni Đogani. A ticalo se Slobe Radanovića.

- Zašto cvetaš kad pričaš o Slobi? - glasilo je pitanje za Lunu.

- Ne cvetam, samo mi nije problem da pričam jer nemam više emocija, pa mogu da pričam o toj priči. Ravnodušna sam, želim mu sve najbolje - rekla je Đoganijeva.

Pogledajte snimak:

Video: Luna Đogani razgrnula ogrtač i pokazala grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saskami9

    4. jun 2020 | 23:58

    Pati pati sve joj suze niz ledja ne znam ko pokusava da Slobu prikaze kao frajera za kojim zene pate godinama...Mozete da Lunu nazivate i strokavusom i najgorom ali cinjenica je da je Sloba izgoreo,gazio sve pred sobom zbog nje.Paralizovao se uz nju,a svoju divnu zenu gazio kao crva.Mala ga izvozala samo tako.

  • Krlja

    4. jun 2020 | 22:04

    E jado jadasta nek dodje da peva na zurci...opices se kao ker ,a onda vriska cika plakanje i histerisanje 😂😂😂

  • Joana

    5. jun 2020 | 00:08

    Pre par veceri kada je pricala o svojoj situaciji iz Zadruge 1 i pored toga sto ubedjuje sve da je ravnodusna videlo se da nije i da je i dalje ogorcena na Slobu jer se nije borio za nju i dao im sansu kao paru nakon Zadruge 2 kada se sve stisalo.Verovatno da boli sto je sve ostalo tako nerascisceno,zabranjeno,unisteno u rijalitiju a takve ljubavi najvise ostavljaju traga koliko god vremena proslo.Na Slobi se takodje vidi da nije ravnodusan kada je ona u pitanju,uvek kada prica o njoj,druga boja glasa i spusten pogled.Njega je od nje oterao hejt nakon Zadruge 1 i njeno klinacko i histericno ponasanje sa kojim nije mogao da se izbori.Na kraju sve se vidi i kada se sretnu kao na idjtv zurci,gde je on gleda preko ramena Djexona a ona njega dok je u separeu...kao kada su se prvi put sreli na svadbi,nalik da je sve isto ali sada dva potpuna stranca u masi ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA