Edo se slomio, pa zaplakao pri susretu sa decom i ženom : "Video sam mržnju u Zilhinim očima"

- Moj predlog je da ih viđam ceo vikend, da budu kod mene i da se definitivno razvedemo i oko neke alimentacije, da to bude 100 evra po detetu mesečno - rekao je Edis

  • 4
Edis Fetić EDO, Zilha Fetić Printskrin: Youtube/Pink.rs, Foto: Instagram/zzilhaaa

Edis Fetić danas se, 8. juna, našao se oči u oči suprugom Zilhom Karišik Fetić u Novom Pazaru, u Centru za socijalni rad povodom, gde se pri susretu sa decom potpuno slomio i zaplakao.

Zilha je podnela brakorazvodnu parnicu zbog Edove afere sa Draganom Mitar u Zadruzi, a u Centar za socijalni rad dovela je njihovo dvoje dece kako bi se izjasnili kraj kog roditelja po okončanju njihovog braka žele da ostanu.

Edova još uvek zakonita supruga je nakon susreta sa mužem koji ju je javno preverio, praktično je istrčala iz Centra i sa decom ušla u automobil prijatelja, koj ih je odvezao u nepoznatom pravcu.

- Osećanja se mešaju od suza do smeha... U socijalnoj službi sam video klince posle šest meseci i petnaestak dana, koliko je već prošlo. Bili su svo troje, nisu dugo bili, desetak minuta, i top mi je bilo, baš, super sam! Ovo je od sreće - rekao je Fetić za Pink.rs, nakon susreta sa decom i Zilhom.

- Video sam ih, izgrlio i izljubio. Što se tiče socijalne službe, dobio sam predlog od suprotne strane, ja sam dao svoj predlog - moj predlog je da ih viđam ceo vikend, da budu kod mene i da se definitivno razvedemo i oko neke alimentacije, da to bude 100 evra po detetu mesečno. Naravno, to nije konačna cifra, to ćemo još dogovarati. Ja sam tu za sve što njima treba, sve što je moje to je i njihovo, ja drugom da dam nemam - rekao je Edo.

- Ne znam, ništa specijalno... Drago mi je, normalno, što sam je video, to je osoba sa kojom sam proveo najlepši period života i koja je rodila moju decu, majka moje dece. Naravno da mi je drago što sam je video, video sam da je okej. Ona ih je samo ostavila, prošla, insistirala je da se što brže završi razgovor između mene i dece - priznaje Edo.

- Deca su bila srećna, radosna što me vide. Video sam mržnju u Zilhinim očima, to sam definitivno video - veliku mržnju... Ima pravo, ne mogu ništa ja to da sporim. Možda to nije to, ali ja sam to tako video - zaključio je Fetić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlado

    8. jun 2020 | 18:53

    Ma jok, htela da ti čestita verenicu u Zadruzi. Nisi je dobro razumio.

  • Da ili ne

    10. jun 2020 | 16:23

    To sto ga zena mrzi to je najmanji problem, njemu ce biti PROBLEM kad ga djeca pocnu mrziti. Kad vide kako im je ćaća jeb*vo drugu.

  • Mija

    8. jun 2020 | 16:10

    100€?? Haha. Ja sam mislila, da je on pun para ... 100€ ... smješan si Edo. Usro si i voz i stanicu, budi makar sad čovjek i plati zato .. u svakom smislu ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA