"Sama je kriva za svoje probleme": Đekson izneo detalje Luninog i Gastozovog druženja, pa se pokajao

- Ja imam neko svoje mišljenje koje se menja iz dana u dan, ne znam ni ja više... - rekao je Đekson

  • 13
Marko Miljkovic, Luna Djogani, Gastoz Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Nikola Tomić

Nakon što je isplivalo u javnost da se Luna Đogani u noći pomirenja sa Markom Miljkovićem videla sa bivšim dečkom Nenadom Marinkovićem Gastozom, Nemanja Đerić Đekson koji je bio svedok događaja ispričao je detalje njihovog druženja.

Međutim, zbog rekcije Luninih fanova i javnosti, Đekson se pokajao što je pričao o viđanju Lune i Gastoza.

- Naišao sam na brdo komentara i problema, kako nisam! Znao sam da će tako i biti, zato nisam ni hteo da dajem izjavu, nego su me preklinjali fanovi... Kajem se što sam bilo šta rekao. Razočarao sam se u te neke Lunine fanove i bio iz fazona da me otprate svi, jer su preformulisali moje reči i izmišljali nešto što ja nisam ni rekao... - - rekao je Đekson za "Kurir".

- Glupo mi je bilo da ja nju otpratim, jer nije ni ona kriva, ali bukvalno ona me je uvukla u to. Meni je nje žao, ne znam... Nisam trebao da se oglasim, jer nit će znati ona da ceni to, niti njeni fanovi. Većina me je napala i ovo je poslednji put da pominjem te neke stvari - dodao je Đerić.

Nemanja je prokomentarisao Lunin odnos sa majkom Anabelom Atijas i ocem Gagijem Đoganijem, kao i njenim dečkom Markom Miljkovićem, s kojim ima više nego turbulentnu vezu.

- Sama je kriva za svoje probleme, nažalost. Ja imam neko svoje mišljenje koje se menja iz dana u dan, ne znam ni ja više... Ko je kriv u tom četvorouglu? To je sve produkt nekih nefunkcionalnih okolnosti tokom godina. Ko zna koliko porodica da uđe u rijaliti bi se ispalilo... Ipak, ne osuđujem nikog - istakao je Đerić.

Video: Luna mi se žalila da se Marko drogira, pitajte je što je od očuha napravila seksualnog manijaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Drizic

    13. jun 2020 | 15:44

    dosta vise te komicne familije Djogani.Sve sto rade je manipulacija i radi novca.Oni bi sve uradili radi novca,ne stide se da iznose lazi, prevare,nasilje i sl.Anabela sama sebe demantuje, prica kako je tukao Gagi,a ona pred kamerama vrsi nasilj ? ,to je tralala porodica.Luna je ista Anabela,lazov,folirant i manipulator.Bavite se malo finim momcima kao sto je onaj Orozovic a ne sa belosvetskim prevarantima.

  • Milan Milovic

    13. jun 2020 | 15:55

    Luna i Anabela su dno dna,ne zna se koja je veci folirant i lazov?

  • Milan Micic

    13. jun 2020 | 15:22

    nas narod kaze pogledaj mamu kcerka je ista? Anabela je folirant i Manipulator,a sto mislim i za Lunu. Ma porodica tatana katastrofa. Od svih njih jos je onaj mutavi Gagi najiskreniji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA