Luna i Anabela kao sestre: Zapalile scenu seksi pokretima, ni Kija nije ostala ravnodušna

Njih dve su se na sceni snašle i više nego odlično, a svojom koreografijom podigle su atmosferu

  • 15
Zadrugovizija Luna i Anbela, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Anabela Atijas i Luna Đogani imale su sjajan nastup na  "Zadrugoviziji", a za ovu priliku njih dve odabrale su pesmu "Italiana".

Majka i ćerka su se na sceni snašle i više nego odlično, a svojom koreografijom podigle su atmosferu, što žiriju u studiju, ali i zadrugarima koji su pomno pratili nastup.

Obe su imale haljine, Anabela crnu, a Luna u krem boji, koje su podsećale na scenske kostime, te su i zbog toga dobile pohvale od mnogih.

Ono što je posebno bilo primetno, jeste Anabelin savršen fizički izgled, uprkos tome što je već duboko zgazila u petu deceniju života.

Međutim, najinteresantije bilo je tek nakon što su njih dve završile svoj performans, a kada su usledili komentari žirija, a prava je svoj sud dala Lunina ljuta suparnica Kristina Kija Kockar.

Kija je sve vreme trajanja pesme, đuskala uz Lunin i Anabelin nastup, a na kraju ih je i iskreno pohvalila.

 - Dobro veče Aanabela, Luna... Mogu da kažem da ste bile bolje nego Gagi i Filip, meni se ovo svidelo, bile ste super. Šta da kažem? Treba još nešto da kažem? - rekla je Kija.

- Vi ste igrale i pevale, dobro se čulo, super su kostimi. Čuvajte se, pazite se i volite se, u normalnim količinama, kao majka i ćerka - dodala je Kristina.

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA