Nakon što je saznao da su Janjuš i Ivana Šopić bili intimni, Osman Karić isprozivao snajku

Stefanov otac je u svom prepoznatljivom stilu prokomentarisao devojku svog sina

  • 3
Ivana Šopić, Osman Karić Ivana Šopić i Osman Karić, Foto: ATA images, A. Nalbantjan

Nakon što su danas zadrugari imali priliku da vide da su Ivana Šopić i Marko Janjušević Janjuš bili intimni pre nekoliko meseci, oglasio se Osman Karić i žestoko opleo po devojci svog sina Stefana Karića.

Stefan se posle odgledanog snimka sa uspomenama, u kojem su se mogle videti i Šopićkine romase sa zadrugarima Filipom Đukićem, Vladimirom Tomovićem i Janjušem, poptpuno slomio i žestoko se posvađao sa devojkom.

Ovu situaciju nije odoleo da prokomentariše Osman, koji je u svom prepoznatljivom stilu, uz rime, brutalno isprozivao Ivanu.

Osman je na društvenim mrežama objavio sliku na kojoj se može videti izraz lica njegovog sina, dok je pred svima gledao snimak svoje devojke sa drugim muškarcima.

- Bože šta vidim, počinjem da se stidim, znao sam ja ponešto, mada skrivali su vešto, klip govori više od reči, temperatura raste kao da sam u peći... Šta cu kući reći? Magarac ja postajem sve veći i veći, prvo Iva rekla sve, a možda nesto i krila, 5% zaljubljjena bila. Sada Šopić... Glava mi ko topić, haubica mala, na delu je pala, Filip, Janjuš, Vlada... - pisalo je u objavi.

- Obrao sam bostan sada. Šta će kući reći, od magarca sam veći. U svakoj sam priči drugi ili treći. Pitam sebe da li čovek ovde može nesto prvi da j*be, mada ovde nema takve "trebe" da je čovek ima samo za sebe - napisao je Osman na svom Instagram profilu.

Podsetimo, donedavno je i sam Osman podržavao vezu svog sina i Šopićke, ali se to nakon snimka u kom je potvrđeno da je Ivana sa Janjušem imala mnogo više od prijateljstva, potpuno promenilo.

Video: Zavirite u kuću Stefana Karića: Detalj vezan za pokojnu Dijanu nateraće vam suze na oči

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccccccc

    15. jun 2020 | 10:30

    Gde se ovaj mali uhvatio sa ovom ....... strasno , sa tri km se vidi KO je I sta je .

  • Zvoncica

    15. jun 2020 | 06:57

    Posto je on isprozivao sad ce i njegov sincic, ljubi ga tata

  • Ja

    15. jun 2020 | 21:42

    Ajd sto ove isporzivao ivanu i ivu nego sto nesvesno isprozivao i svog sina :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA