Janjuš rekao Maji da mu se popela na glavu, ona mu rekla da je koristi samo za seks!

- Maltretiraš me ovde svaki dan, mankni mi se deset dana... - rekao je Janjuš

  • 5
Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon sastanka na kojem je Janjuš rekao da ga je Maja Marinković najviše razočarala, njih dvoje su se osamili u dvorištu, gde su nastavili da se svađaju. 

Janjuš je zamerio Maji što ga provocira, te je nekoliko puta pokušao da je otera od sebe, međutim, Marinkovićeva je Marka optužila da je koristi za seks.

- Ti me provociraš. Lažov si, šalješ ceduljice i pišeš pesme dok si sa mnom - pričala je Maja Janjušu koji se vidno iznervirao zbog njenih reči.

- Ajde, marš odavde. Ti meni govoriš da sam ja naručivao nekome pesme. Ti prva počinješ mene da vređaš, govoriš mi kako ćeš da mi ispiraš mozak tri sata. Ili si lažov ili si katastrofa. Popela si mi se na glavu, maltretiraš me ovde svaki dan. Makni mi se deset dana... - pričao je Marko Maji.

- Iskorišćavaš me. Budiš me za s*ks, ne ja tebe. Odgovori što si me budio. Da mi kažeš da ne želiš da se svađaš, a onda je krenulo sve... - rekla je Maja što je Janjuš negirao.

Njih dvoje su indirektno pričali o Ivani Šopić i njenom odnosu sa Janjušem, koji je u više navrata istakao da je ona dobila šta je zaslužila, ali i da će se tako provesti i Marinkovićeva.

Podsetimo, Janjuš i Ivana imali su nešto više o prijateljstva, a onda su se posvađali i stvaili tačku na svoj odnos. Međutim, kako je Šopićeva negirala da je bil aintimna sa Janjuđem, nakon što je pušten snimak kako razmenjuju nežnosti, Stefan Karić je bio zatečen. Ubrzo su Ivana i Karić raskinuli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boja

    24. jun 2020 | 14:21

    Nikada se nisu ni poljubili.

  • V5x

    23. jun 2020 | 13:04

    E Janjuse. Maja nije ni za s..s DOZVOLIO SI DA TI DNO OD DEVOJKE RASTURI PORODICU

  • Bibu

    23. jun 2020 | 13:05

    Janjuse, zbog dna od devojke, tvoja lepa cerka ce biti obelezena celog zivota. Sram te bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA