"Ovo je pakao": Maja i Janjuš se žestoko posvađali, ona ga u naletu besa uhvatila za vrat

Kako je Janjuš odbijao da komunicira sa njom, Marinkovićeva ga je napala

  • 3
Maja marinković i Janjuš Maja nasrnula na Januša, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Ozbiljan sukob između ljubavnika, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša dogodio se danas nakon završene igre suđenja, ispred Bele kuće.

Naime, nakon što je Marinkovićeva napravila haos zbog svađe sa Erminom Pašović, izletela je za  Janjušem kako bi mu se dodatno osvetila zbog toga što nije reagovao tokom igre suđenja.

- Što nisi odgovorio? Šta je nebitno? Što joj nisi odgovorio, a ja treba da ćutim zbog tvojih postupaka! - urlala je Maja dok je Januš sedeo.

S obzirom na to da je on sve vreme odbijao da priča sa Marinkovićevom, ona  se iznerviral pa je počela da ga udara i hvata za vrat.

- Majo, ja znam šta radim, ali nema potrebe da me ponižavaš! Meni je svakako pakao! Ovo je pakao! Pomeri mi se, ne blamiraj se! - odbrusio je Janjuš.

Međutim, ona se nije smirili več je nastavila da vređa svog ljubavnika, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu u nastavku teksta.

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojo

    24. jun 2020 | 14:26

    Ne treba da joj dozvoljava da spava pored njega.

  • Mom

    24. jun 2020 | 05:42

    Maja je DNO od devojke. Ona glumi da se zaljubila. Oponasa Lunu da bi bila do kraja. Zbog ovakve Janjus rasturi brak. Sram te Janjuse bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA