Janjušu stigla surova poruka od žene Ene, kad je Maja saznala izbila još jedna žustra svađa

Janjuš je u rijalitiju javno prevario svoju zakonitu suprugu sa Majom Marinković

  • 13
Marko Janušević Janjuš Janjuš i Ena, Printskrin: Instagram/mali_janjus

Marko Janušević Janjuš napustio je "Zadrugu 3" i osvojio 11. mesto u finalu, međutim njegov "pakao" zbog javne prevare tek počinje.

Janjuša su večeras pri izlasku dočekali brat i najbliži rođaci, a njegove supruge Ene i ćerke Krune nije bilo ni na vidiku.

Naime, Ena je svom nevernom mužu poslala poruku preko brata koji ga je i sačekao i poručila mu da ne želi da ga vidi i da se ne pojavljuje u njihovom porodičnom domu.

Kako je ona rekla, njih dvoje se mogu videti tek kroz nekoliko dana, samo kako bi sklopili dogovor oko razvoda, navodi Pink.rs.

Podsetimo, Janjuš je pri napuštanju rekao da će popričati sa svojom suprugom i razjasniti neke stvari, ali kako tvrdi jedino čega se plaši, jeste susreta sa ćerkom Krunom koju nije video nekoliko meseci.

Međutim, kada je za ovu poruku saznala Janjuševa ljubavnica Maja, ona je Marka izvukla iz gužve i odvela u mrak gde su se žučno posvađali.

Video: Maja i Janjuš zaratili u studiju

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lončar

    12. jul 2020 | 11:13

    Isto kao javna prevara švalerke Lune i švalera Slobodana. Švalerisanje koje se završilo razvodom braka. Sramota!

  • Aco

    12. jul 2020 | 10:18

    Javna prevara bračnog partnera kao Luna i Sloba, švaleri ogavni.

  • Katarina

    12. jul 2020 | 14:56

    Pre bih molila i puzila pred zenom, da ostanem uz dete i nju, nego se ponizavala da te jedna Maja, razapinje i ponizava. Ne ponizavas ti nju, nego ona tebe, lepo ti je rekla da si klosar. Ali takvim tvojim ponasanjem, bila je u pravu. Sta si ti dozvolio.Strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA