Ulazi i u Zadrugu 4, a samo od prošle sezone je zaradila ogromnu cifru - evo koliko tačno

Njen život i njena porodica godinama su izloženi javnosti

  • 11
Zadrugovizija, Miljana Kulić, Ivana Šopić Miljana Kulić/Foto: Nikola Tomić

Poznata Nišlijka Miljana Kulić otkrila je u emisiji "Narod pita" koliko je novca zaradila do sada od rijalitija, kao i to da će biti i deo Zadruge 4.

Nazivaju je "kraljicom rijalitija", učestvovala je ne samo u jednoj sezoni pojedinih rijalitija, već je samo u Zadruzi bila iz godine u godinu. Gledaoci su imali prilike da vide i njena zaljubljivanja, ljubavne veze i raskide, zatrudnjivanje u rijalitiju, a potom i učestvovanje u Zadruzi sa sinom.

I nije samo ona učestvovala u Zadruzi, već i njena majka, pa je porodica Kulić izložena javnosti godinama unazad.

I, to nije kraj za gledoce željne Miljane i njenih najbližih na malim ekranima. Nišlijka je izjavila da ulazi i u četvrtu sezonu Zadruge, te da joj "pare ne trebaju" i da honorar dobija unapred.

- Za razliku od vas, ja imam savršen život i ulazim u rijaliti da komentarišem takve budale i da pravim šou i da zarađujem ozbiljan novac koji vi možete samo da sanjate. Takođe, za razliku od vas, ja dobijam sav novac unapred. Mogu da izlazim i ulazim kad hoću, imam svoj apartman... - izjavila je Miljana.

Miljana u Zadruzi 3:

- Ja sam dostojanstveno izašla iz Zadruge 3 sa svojih 250.000 evra, za toliko koliko sam bila unutra. Sad ulazim u novu sezonu, mene plasmani i pobeda ne zanimaju, ulazim da komentarišem i zaradim novac - poručila je.

Video: Miljana se moli Bogu, a tek da čujete šta mu traži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    18. jul 2020 | 13:05

    Ma ova nema mozga,cuvaj to dete zeno sto ga jedva imas zahvaljujuci Marinkovicu,a ako budes ulazila povedi sa sobom onog bolesnog Djedovica I Anabelu Bukvu,sto kaze da joj je savrsen zivot a svi znamo da nezadovoljna svojim zivotom-bolesno.....

  • Terna

    17. jul 2020 | 16:17

    Ma kako da ne, sve ti verujem

  • Maja

    17. jul 2020 | 19:47

    Kako da ne,Jos kada bi ti neko verovao...Mozda si toliko zaradila za sve ove godine od kada se blamiras na TV...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA