Seksi plavuša sa dečkom, suvlasnik restorana...Oni su novi učesnici Zadruge 4

Oni će biti deo nove sezone rijalitija u Šimanovcima

  • 3
Zadruga 4, novi ucesnici Učesnici Zadruge 4/Foto: Nikola Tomić, Pink.rs

U prostorijama televizije Pink pojedini budući učesnici Zadruge 4 došli su da snime svoje profile. Ekipa portala Telegraf.rs bila je na licu mesta, a tamo smo se susreli sa nekim novim takmičarima.

Za glavnu nagradu boriće se atraktivna Anja Todorović. Ona je studentkinja Fakulteta političkih nauka, a kako nam je rekla, ulazi u Zadrugu kako bi pokazala pravu sebe.

Video: Ova seksi plavuša ulazi u Zadrugu 4, evo šta smo saznali o njoj

Anja će ući sa svojim dečkom Jovanom Cvijetićem (22). Popularni Cvele dolazi iz Beograda i radi u jednoj firmi koja se bavi optikom. Kako Jovan kaže, njegov cilj ulaska u Zadrugu je da ispromoviše sebe.

Elenu Stojčić ćemo takođe gledati u Zadruzi 4. Bavi se tetoviranjem, ima svoj studio u Beogradu. Elena ulazi u rijaliti, kako kaže, zbog marketinga i da pokaže svoj karakter.

Trenutno je slobodna. Kaže da nije isključeno da započne vezeu u Zadruzi, ali da od seksa nema ništa.

Alen Hadrović, suvlasnik nekih restorana Beogradu, takođe će biti deo rijalitija. On je isprozivao starlete. Alen u Zadrugu ulazi radi samopromocije, a kada izađe, planira da otvori restoran.

Kako kaže, ne zanimaju ga starlete koje će biti u rijalitiju.

I Mladen Rajković (21) će biti novi učesnik Zadruge 4. Studira menadžment, a u rijaliti ulazi kao slobodan muškarac. Kako kaže, bila mu je zanimljivo prošlo izdanje rijalitija.

Ispred televizije Pink zatekli smo i učesnika Zadruge 3, Marka Đedovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA