Veliki šef obavestio zadrugare da je Majin verenik doživeo saobraćajnu nesreću

Maja je odmah briznula u plač i izvedena je iz Zadruge

  • 1
Zadruga, Maja Maja u trenutku kada je čula za nesreću / Printskrin: TV Pink

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima kojim im je saopštio da je bivši učesnik rijalitija Jovica Putniković doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Jovica je inače verenik učesnice Zadruge, Maje Marković iz Kovina, koja je već nešto više od godinu dana u skladnoj vezi s nekadašnjim fitnes instruktorom.

Kako je javio Pink, on je pao sa motora, a lekari se bore za njegov život.

- Zadrugari, nažalost nemamo lepu vest. Verenik Maje Marković imao je tokom večeri tešku saobraćajnu nesreću. Majo, odmah dođi do kapije - pisalo je u pismu.

Maja je odmah počela da plače, izveli su je iz Bele kuće i doveli do kapije, a Kristijan ju je tešio govoreći joj da je tri puta padao sa motora i da bude jaka.

Bivši učesnik Zadruge pao sa motora, sestra objavila potresnu porukuPosted by Rijaliti Srbija on Sunday, September 20, 2020

Jovica Putniković ispao je iz Zadruge krajem oktobra 2018. godine, sa samo 1 odsto glasova.

U rijalitiju je bio sa Minom Vrbaški, koja je prevarila dečka Igora Terzića upravo sa njim. Imali su kratku avanturu nakon samo 24 sata provedenih u rijalitiju, a nakon toga požalila se Staniji kako se kaje što je to uradila.

Maja je izašla iz rijalitija, a snimak saopštenja Velikog šefa pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    21. septembar 2020 | 06:31

    Baš ružno, čovek se bori za život a pinktv objavljuje saopštenje zarad "programa" umesto da devojku pozovu u produkciju i saopšte joj vest. Sve za šer, bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA