Maja Marinković na ivici suza: "Udarala sam Janjuša rukama, ove masnice su od njega"

- Nisam obavestila policiju, ćutala sam jer sam ga mnogo volela - rekla je Maja

  • 3
Maja Marinković Printskrin: TV Pink

Maja Marinković ispričala je do detalja šta se sve desilo između nje i Marka Janjuševića Janjuša, a priznala je da su oni i tokom leta bili u ljubavnoj vezi.

- Mi smo sve vreme bili zajedno tokom ovog leta, posle završetka Zadruge. Ja sam lagala i morala sam da pričam da nismo zajedno jer me je on ucenjivao. Ja sam ga volela i bila sam spremna da se žrtvujem za taj odnos - počela je priču Maja u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

- Njegova žena je znala da smo mi zajedno. Ljudi su nas viđali zajedno, ispred moje zgrade, to je bilo očigledno, mene je bilo sramota da lažem, ali sam lagala zbog njega. On je uvek govorio da želi da zaštiti svoj odnos sa detetom, uvek je kupovao vreme, a ja sam želela da budem sa njim i pristala sam na to.

- Kad sam objavila te fotografije on je govorio da je pogrešio, nisam ga ja terala, obostrano je bilo, govorio je da me voli, da ga žena ne zanima. Govorio je da nema kontakt sa ženom osim kad je dete u pitanju, ali meni je bilo čudno jer je brisao poruke - rekla je Marinkovićeva.

Maja tvrdi da su joj modrice na telu od Janjuša, kao i da je do tuče zmeđu njih došlo kod nje u stanu zbog ljubomore.

- Na oku ovo mi je od operacije nosa, nije zbog njega. Ove ostale masnice su od njega, potukli smo se kod mene u stanu. Ne mogu da kažem da mu nisam ništa uradila, udarila sam mu šamar, rukama sam ga udarila, ali ne može da se poredi to, jer ja sam devojka od 50 kilograma, a on čovek od dva metra - rekla je Maja.

- Nisam obavestila policiju, ćutala sam jer sam ga mnogo volela. Kad se završi taj haos on se izvini, kaže da neće više nikad, ne kažem da nisam nekad prouzrokovala nešto u njemu, ali ne postoji opravdanje da muškarac digne ruku na ženu - ispričala je Marinkovićeva.

- Počeli smo da se svađamo oko ljubomore, oko poruke, ja nisam htela da mu dam telefon, nisam htela da mu dam, on me je uhvatio za kosu. Drugi put sam ja njemu našla poruke, krenula da histerišem, da ga guram... Od operacije nosa niko ne može da ima modrice po rukama, nogama, po telu. I ja sam sa njim imala burne svađe, ali on je muškarac i treba da ima kočnicu - zaključila je Maja.

Video: Oglasila se Maja nakon Janjuševog razvoda: Golišavi snimak, volim te, svađa...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LP

    11. oktobar 2020 | 16:33

    Morala sam da lažem. Hahahahahahahahaha, a šta sada radiš Majo, ulaziš u Zadrugu opet?

  • P.S

    11. oktobar 2020 | 19:24

    Meni stvarno nije jasno zena moze da udara coveka koliko hoce.Nikad ne sme da se udari zensko i treba da se izbegava svadja.Ali da te sad ona udara a ti da stojis to je nemofuce refleksno bi je gurnuo.Sreca pa nisam imao takve klosarke.Svi koni su ziveli u okolini Avale znaju ko je Maja tj Rubi.Iz kladionice nije izbijala ali nije se kockala nego je samo imala drugove tu.Olos obican

  • Joj

    11. oktobar 2020 | 18:32

    Marketing pred ulazak u zadrugu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA