"Reanimirali su me kada sam bila na kiretaži... Nisam davala znake života, mogla sam da umrem"

Miljana je nakon povratka u rijaliti iznela potresne detalje kroz šta je prošla

  • 7
Miljana Kulić Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana Kulić vratila se u Zadrugu nakon što je izašla kako bi uradila kiretažu, a ispričala je da su je tokom intervencije reanimirali.

Naime, tokom emisije "Piatanja novinara" Miljana je rekla da je zbog stresa prestala da diše, a kako nije davala znake života, lekari su je reanimirali.

- Dobro sam, biću bolje, svakog čuda tri dana dosta, biću bolje! Vratiću se, samo malo da dođem sebi posle svega, mislim na ovo što se desilo, da budem onakva kakva sam bila. Želim da me pamtite po "Zadruzi 1", ovo što sam do sada radila je katastrofa, nenormalno, neshvatljivo - rekla je Miljana.

- Kada sam otišla kod lekara, bila mi je kiretaža zakazana za petak, bila sam psihički loše, zbog svega, lekar nije mogao da nađe vene, gde god je pipnuo ruku, ona je pomodrila. Rekao je da ne sme da mi uradi kiretažu i da idemo u Klinički centar. Da nismo otišli, ja bih umrla na privatnoj klinici na kiretaži - ispričala je Kulićeva.

- Prestalo mi je disanje od prevelikog stresa. Hvala Bogu, moja porodica to nije videla, ni čula, tek su posle svega čuli. Reanimirali su me. Bog me je pogledao, ovo mi je životna škola, nisam davala znake života. Ne treba ovde da se ponižavam - ispričala je Miljana.

Šta je Miljana rekla nakon što se vratila u Zadrugu posle kiretaže pogledajte u videu u nastavku teksta:

Video: Trudna Miljana i Zola se lemali u garderoberu: Miljana ostala sama u apartmanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    13. decembar 2020 | 00:44

    Bog vidi sve...on ne cita novine... Miljana nisi se ti borila za zvot vec to dete se borilo za zivot.... a ti bi u Americi sada bili u zatvoru na dozivotnu robiju zbog 3abortusa(ubistva) rodi pa daj na usvajanje ne biraj mu ti sudbinu...gorices u paklu...jel milici kemez fali sad nesto jeste imala tesko detinjstvo ali je ziva i zdrava nasla put zivota

  • Uzas!!!

    13. decembar 2020 | 12:08

    U 9 bila na kiretazu pa jekasnije malo umirala,pa je stigla da se frizira sredi i dodje na emisiju ko nova 🤦‍♀️🤦‍♀️Pa ko je ovde lud🤔 uzas sramota sprdnja sa takvim stvarima na tv uzasss!!!

  • Stop it.

    13. decembar 2020 | 01:43

    Kad neko voli više da laže nego leba da jede. A koliko voli da jede, vidi se 🤣 Pa ko njoj može više da veruje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA