Kristijanov prijatelj tvrdi da ga žena više ne interesuje i da želi bebu sa Kristinom

- Ukoliko Kristina ostane trudna, ostaviće Ivanu, nema mu druge - rekao je izvor

  • 1
Kristijana Golubović, Kristina Spalević Kristijana Golubović, Kristina Spalević, Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kristijan Golubović i Kristina Spalević svakodnevno imaju intimne odnose u rijalitiju "Zadruga", a kako ističe izvor, on navodno planira dete sa njom.

Golubović i njegova partnerka se ne sakrivaju od kamera, a mnogi komentarišu da je u pitanju je nezaštićeni odnos, pa se nagađa da Golubović želi bebu.

Kristijan je navodno digao ruke od supruge, a izvor blizak "žestokom momku" otkriva da je navodno u pitanju Golubovićev "ustaljeni šablon" sa ženama i da će on navodno pokušati da dobije dete sa Kristinom.

- Kristijan kada se prepusti ženskoj, pamet mu stane. Ivanu je ostavio po strani, pošto ga je Kristina baš zainteresovala, a shvatio sam da ne koriste zaštitu tokom odnosa. Kiki će njoj da napravi bebu. To je njegov šablon sa ženama, ako pogodi, to je pun pogodak. Razumete? - rekao je Kristijanov prijatelj.

- Ukoliko Kristina ostane trudna, ostaviće Ivanu, nema mu druge. Ja ću ga podržati u svakom slučaju - rekao je Golubovićev prijatelj za "Srbija danas".

Video: Uber-prostačka fora za započinjanje odnosa: Kristina, znaš li ti šta je hilti?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA