≫ 

Sandra Rešić se ošišala u programu uživo!

- Imam medveda Miroslavljevog, imam Miroslavljeve patike i dajem garderobu, kozmetiku i najvredniju stvar koju imam - rekla je Rešićeva, misleći na svoju kosu

  • 0

Pevačica i rijaliti učesnica Sandra Rešić je odsekla kosu u rijaliti programu "Zadruga", pred ostalim zadrugarima, u programu uživo. Naime, pevačica se odlučila na ovaj šokantan potez samo zbog igre u kojoj su pravila igre bila specifična.

Jednu grupa zadrugara su činili "oteti" zadrugari, koji su imali privilegije u posebnoj prostoriji, u vidu hrane i slatkiša, a zadrugari koji su "na slodobi" su morali da nekako plate otkup, kako bi oslobodili "otete".

Kulminacija je došla kada su zadrugari dobili novo obaveštenje, pa su morali da naprave hitan sastanak i prilože stvari koje su im vredne, a koje bi mogle da posluže u otkupu "otetih" zadrugara.

Jedna od onih koja je šokirala sve zadrugare je pevačica Sandra Rešić.

Prvo je krenula da nabraja koje stvari ima i šta će dati za "otkup" zadrugara, a spomenula je i stvari koje joj je dao njen partner koji je čeka van rijalitija, pevač Miroslav.

- Imam medveda Miroslavljevog, imam Miroslavljeve patike i dajem garderobu, kozmetiku i najvredniju stvar koju imam - rekla je Rešićeva, misleći na svoju kosu. Zatim se okrenula da bi joj Ermina Pašović odsekla deo kose.

Kada joj je Ermina to uradila, nasmejala se u kameru, a Sandra je sela, sasvim normalno, kao da se ništa nije desilo.

Zadrugari su ostali bez komentara.

Pogledajte u galeriju kako se Sandra ošišala!

Video u kome je Ermina odsekla kosu svojoj rijaliti-koleginici Sandri pogledajte na početku teksta.

Video: Kofom moraju da skupljaju šlajm sa poda: Janjuš i Neca se zakačili a onda se pljuvali puna 3 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA