Miljana Kulić progovorila o nasilju u vezi: "Zola me je tukao bar 10 puta, a i ja sam njega..."

- Gurne me, padnem dole na pod, dok ustanem, on pobegao! Onda ustanem i tražim ga po ulicama i nađem ga u kladionici, sedi tužan... - ispričala je Kulićeva

  • 2

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić je u prošlosti imala nekoliko emotivnih odnosa koji su bili medijski veoma zastupljeni, a najburnija je njena veza sa bivšim zadrugarom, Lazarom Čolićem Zolom. Iako su se tokom boravka u Zadruzi često sukobili, Miljana je ispričala da je njihov odnos u spoljnom svetu bio još gori. 

Naime, Miljana je svojim cimerima prepričala kako se fizički sukobila sa bivšim partnerom.

- Ćuti, ti ne znaš kad smo se Zola i ja potukli na Željkovom rođendanu, iza kuće... On u zelenoj majici, ja u haljini, posvađamo se jer nije silazio sa Instagrama. Kad sam počela da ga udaram... - šokirala je Miljana.

- Je l' ti nije žao - upitao ju je Ša, a Miljana je bez zadrške odgovorila:

- Što da mi bude žao?! Znaš ti koliko je puta on mene tukao?! Deset puta najmanje! Gurne me, padnem dole na pod, dok ustanem, on pobegao! Onda ustanem i tražim ga po ulicama i nađem ga u kladionici, sedi tužan i kažem mu: "Polazi kući, p**** ti materina". On kaže: "Obećaj da će sve da bude u redu", ja obećam. Uđemo u stan, ja zaključam vrata i onda.. - rekla je Kulićeva.

Kako je dalje navela, u celu priču je bio umešan i njen otac Siniša Kulić.

- Zamisli, kada me tata zove i kaže: "Budeš li ga opsovala, ubiću te! Dolazim, za kosu te izvlačim, dečka šaljem kući" - rekla je Miljana.

- Vi ste hit - rekao je Ša.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lazarom, kako bismo proverili Miljanine navode, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA