Isplivali detalji afere zeta i svastike: Priznali kako su se upoznali i zbog čega je nastao problem

- Nisam ga upoznala kao zeta, ni ja ni moja porodica. Mi se porodično ne družimo - rekla je Viktorija

  • 0
Nikola Grujić Gruja, Viktorija Mitrović Nikola Grujić Gruja, Viktorija Mitrović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nikola Grujić Gruja i njegova svastika, sestra njegove žene, Viktorija Mitrović, u emisiji "Radio amnezija", pričali su o svojoj navodnoj aferi koju su javno izneli zadrugari.

- Već sam se izjasnio u ponedeljak veče. Moram da kažem da smo se Viktorija i ja pozdravili i ona je mene pomazila po licu, što je i normalno. Moja supruga je bila ljubomorna kada smo Viktorija i bili na nekoj svirci jer ona nije znala da je ona bila tu - rekao je Nikola.

- Pozdrav sam mojoj ženi preneo posle 3, 4 dana, i tada sam joj rekao da mi je Viktorija prišla, ali njoj nije bilo svejedno jer se njoj nije javila. U braku sam 8 godina. Nikada nisam prevario suprugu - ispričao je on, a onda je došla Viktorija koja je otkrila zašto je ostavila prostora da se misli daje između nje i njenog zeta nešto bilo.

- Meni je bilo strašno što on nije znao da objasni kako se i šta desilo. Moram da kažem da se ništa nije desilo, ona nije bila ljubomorna na mene, ja njega nisam upoznala kao zeta, ni ja ni moja porodica. Mi se porodično ne družimo, ali mi nije jasno da je problem što sam ja pozdravila nju preko njega. Meni nije jasno šta ona ima da se buni, ne treba ja njoj da javljam gde je njen muž. Ja sam njemu prišla i pozdravila nju preko njega - rekla je Viktorija.

Baneta je zanimalo da li je Viktorija Nikolin tip, ali i Nikola Viktorijin.

- Psihički ne znam, a fizički pristojno izgleda, malo je degutantno pitanje, nije realno - rekao je Nikola, a onda je Viktorija rekla svoje utiske.

- Fizički ne mogu da kažem da nije lep. Psihički definitivno nije moj tip. Svako je lep na svoj način i to je to - rekla je Viki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA