≫ 

Potresna ispovest svastike Viki: Sveštenik me je silovao u dvorištu crkve, imala sam 12 godina

- Izašao je, ja sam se sledila, pa mi je on rekao: "Ako budeš nekome rekla, znaš da ti neće niko verovati" - ispričala je zadrugarka

  • 12
Viktorija Mitrović

Viktorija Mitrović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti učesnica Viktorija Mitrović u emisiji "Pitanja novinara" ispričala je svoju tešku i bolnu životnu priču, a jeziva trauma šokirala je zadrugare i gledaoce kraj malih ekrana.

- Ja znam da ću o ovome svakako morati da pričam. Ja sam u novinama bila pre 6 godina, otprilike. Sa 12 i po godina sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa - otkrila je Viktorija.

- Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja verujem u Boga, ali nisam želela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim sveće, izlazim sa slave, mene to sve podseća na ono što sam preživela - ispričala je ona i dodala:

- Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12 i po.

- Otišla sam kući. Počela sam da krvarim, a mojima sam rekla da je do stomaka. Posle toga sam bežala iz škole, počela sam da pušim. Videli su svi da imam problem, ali nisam znala kako da napravim prvi korak - rekla je Viki.

- Mi smo otišli jednom posle toga, ja nisam mogla da uđem u crkvu. Izašao je, ja sam se sledila, pa mi je on rekao: "Ako budeš nekome rekla, znaš da ti neće niko verovati". Posle dva dana sam rekla tetki, jer nisam više mogla da izdržim - ispričala je Viki.

Video: Viktorija otvorila dušu Stefanu Kariću: Zadrugarka ima potresnu životnu priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA