≫ 

Viktorija: Viđala sam ženu sveštenika koji me je silovao, nekoliko puta je spustila glavu...

- Viđam njegovu ženu u porodici. Niti se javljam, niti spuštam glavu. U par navrata se vidi da ona spušta glavu - ispričala je ona

  • 1
Viktorija Mitrović Viktorija Mitrović, Printskrin: RTV Pink

Rijaliti učensica Viktorija Mitrović u potresnoj ispovesti ispričalaje da ju je sveštenik silovao u dvorištu crkve kada je imala samo 12 godina, a sada je otkrila da je pop njenoj porodici nudio navac da povuku tužbu protiv njega.

- Za dedu mislim da je prebacio kanal. Oni sve to znaju, mada je bilo čudno što sam iznela javno. Rekla sam kad budem ulazila da ću gledati za dete, jer to su osude, ne gledaju svi isto. Pojedini su govorili da dok se to ne dokaže da nisu ni na čijoj strani, jer je sveštenik - rekla je Viktorija.

- Kad je dobio presudu ja sam otišla, svesni su da nije mogao da ode na osnovu jedne moje reči. Ja sam dete bez roditelja, da me nisu prihvatili baba i deda, završila bih u domu. Imaš strah da li će ti neko verovati ili ne - ispričala je ona, a na pitanje da li ima informaciju da li se sveštenik pokajao i da li pokušao da dođe do nje, dgovorila je:

- Koliko znam ne. Otišao je u zatvor. Osim što je drugog dana dolazio da nudi primirje, da povučemo tužbu, nudio je novac. Niti si se njegovi izvinjavali. Samo ne bih želela da ga vidim ikada u životu. Mislim na drugu stranu. Dug vremenski period radim - rekla je ona.

Viktorija je ispričala i da viđa popovu porodicu, da pred njima ne spušta glavu, ali da je primetila da njegova supruga prd njom to čini.

- Viđam njegovu ženu u porodici. Niti se javljam, niti spuštam glavu. U par navrata se vidi da ona spušta glavu. Ne opravdavam to, ako neko nije znao kakva je osoba koja radi sa ljudima. Ona je živela preko, ili je naslutila ili se sklanjala. Možda je jednim delom i ona kriva. Obzirom da ima toliko dece, ne može preko noći da postane tako - rekla je ona.

- Ja znam ko je krivac. Kad neki pacijent ne umre prirodno, normalno da će bolnica da se pita šta je doktor radio. Nije to čovek sa ulice i pijanica, iza njega stoji crkva kao institucija. Ne kažem da su svi takvi. Ovo je bilo selo - zaključila je Viktorija.


(Telegraf.rs)

-

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран Ловћенац

    20. septembar 2021 | 13:00

    Ma ћерај те се више,после толико година...брукаа

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA