≫ 

Ademir pokazao nalaze koji dokazuju da mu je Car polomio vilicu

Tokom poslednje žurke u "Zadruzi 5" došlo je do okršaja između Cara i Peleša

  • 7
Ademir Peleš, Filip Car Foto: ATA Images, instagram

Zadrugar Ademir Peleš nakon zadobijenih povreda od strane Filipa Cara napustio je rijaliti ,,Zadruga 5" kako bi obavio sve potrebne operacije i zahvate, zbog nesreće koja ga je zadesila.

Naime, nejemu sada ne veruju da mu je vilica slomljena i da je zbog toga napustio Zadrugu, pa se tim povodom i oglasio:

- Smarate me porukama sa vašom teorijom zavere da li sam isfolirao prelom vilice ili ne. Šta treba da hodam zamotane glave u gipsu? Što se mene tiče, ja i ovako mogu funkcionisati i oporavljati se, al neću da hodam krivih usta. Tako da operaciju koja je bila zakazana za sutra u Beogradu sam prebacio za Tuzlu i za sledeću sedmicu, jer mi je ovde lakše za oporavak i čim se oporavim vraćam se u Zadrugu. Nadam se da ste zadovoljni ******* - poručio je Ademir Peleš na Instagramu.

Podsetimo, tokom poslednje žurke u "Zadruzi 5" došlo je do okršaja između Cara i Peleša, a Car je zbog agresivnog ponašanja kažnjen od strane Velikog šefa.

Nakon što mu je ukazana medicinska pomoć, oglasio se Pele i poručio da se nada da će Filipa zateći kad se vrati u rijaliti.

- Izašao sam napolje i čekam da krenem kući, nisam mogao sinoć da reagujem niti da uzvratim, jer mi je vilica pukla od kvarnog i podmuklog udarca, ali vraćam se u "Zadrugu" za mesec dana i molim Boga da ne diskvalifikuju Cara i da mi bude živ i zdrav dok se ne vratim - napisao je Pele u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA