Dejan besan krenuo da beži iz Zadruge zbog Dalile: Slomio se, pa počeo da jeca

- Ja sam siguran u nju, gde god da sam sam siguran u nju, ali ne mogu da se odbranim od toga šta prave od nje - govorio je Dejan kroz suze

  • 4
Dejan Dragojević Dejan Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dejan Dragojević poželeo je da napusti "Zadrugu" nakon svađe sa Dalilom Dragojević, a čim je krenuo u garderober da se spakuje, za njim je pošla Sandra Rešić koja je dala sve od sebe da ga smiri.

- Ja znam da se on njoj ne sviđa, ali mi nije jasno što se ona tako ponaša, ako je neko ko je vređao tvoj brak, koji je pravio priču za sve, govorio da je neverna da bi opštio sa njom, ona mu pomaže - rekao je Dejan.

- Razumem te - rekla je Sandra.

- On uvlači i mene i nju i naš brak u priču. Ona nema loše namere, a on konstantno pravi priču. Ja sam siguran u nju, gde god da sam sam siguran u nju, ali ne mogu da se odbranim od toga šta prave od nje - govorio je Dejan kroz suze.

Sandra je uspela da ga u tom trenutku spreči da napusti Belu kuću i da ga umiri, a kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    12. oktobar 2021 | 22:43

    Iscenirana afera da se kao napravi neki haos jer je ova sezona toliko nezanimljiva. Toliko providno da je sramota.

  • Pp

    12. oktobar 2021 | 22:50

    E mučeniče naivni...

  • Ja

    12. oktobar 2021 | 23:42

    Kako mu nabija osecaj krivixe a decko ni za stan kriv nije...prebacuje mu sto nosio staniju a to je bila igra zadatak i to nije hteo staniju nego dalilu ali ga je dalila odbila pa onda su mu rekli staniju...ona mu to trlja na nos i on se jadnicak oseca krivim zbog toga...a dok on u ispovedaonicu place zbog njih dalila se smeje zbog cara...dok dejan misli sta ce da jede dalila dal zedna gladna,dalila misli sta ce da joj sprema filip a ne dejan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA