≫ 

Dejan doživeo nervni slom: Počeo da ruši sve oko sebe - prvi put ne zbog Dalile

- Ne mogu da se sastavim sam sa sobom - rekao je Dejan

  • 10
Dejan Dragojević Foto:Printskrin/YouTube/Zadrugaofficial

Dejan Dragojević ne može da se smiri od kako je video scene ljubavnog čina svoje žene Dalile Dragojević i Filipa Cara. Ana Spasojević i Sadra Rešić želele da vežbaju za nastup sa Dejanom, on nije bio nimalo raspoložen.

On je napravio haos u kući kada su mu predložile da vežbaju.

- Ja, Ana, treba da funkcionišem, napuši se k**ca! Nisam dobro sa glavom i ja sad treba da radim koreografiju. Neću da vidim nikog, pobesneo je on i počeo da ruši stvari po kući.

- Šta je bilo? - pitala je Tara.

- Ana se*e. Ne mogu da funkcionišem po tuđim parametrima. Ne mogu da se sastavim, a ne da vežbam koreografiju. Znaš koji okret je bio - objasnio je Dejan.

- Ona je tebi prišla kako da plešete - rekla je Tara.

- Ne mogu da se sastavim sam sa sobom - dodao je Dejan.

Nakon što se Dejan malo smirio, Miljana Kulić je rešila da ga dodatno oraspoloži i legne na njega. Pošto se on nije bunio, sočno ga je poljubila, na šta se Dejan samo nasmejao.

Podsetimo, Dejan Dragojević je sinoć spalio ruku pa pobegao iz kuće tokom nervnog rastrojstva, koje je doživeo, nakon što je video snimak intimnih odnosa supruge Dalile sa ljubavnikom.

Video: Majina surova ispovest: Dalila će grebati na kapiju, dobiće šta zaslužuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    12. novembar 2021 | 18:26

    Ovaj decko nije normalan.Gde je sad onaj njegov bahat stav,kao kad je usao u zadrugu?Svakog je omalovazavao i o svakom je imao pricu.A sad se pravi pacenik.Za pare bi djavolu i dusu dao,samo da ne radi nista.

  • Dijana

    12. novembar 2021 | 18:30

    Prelazite vise u dosadu sa njima.Ovaj dzabolebaros,naucio na lep zivot a da nista ne radi.A Dudla nikad' se nece promeniti,njoj treba muskarac koji je sve suprotno od Dejana.

  • Verica

    12. novembar 2021 | 18:34

    Dalila je jaka zena,njoj treba jak,stabilan muskarac,a ne ovaj papucar i mlakonja.Koji je naucio da ga ona nosi na svojim plecima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA