≫ 

Maja stigla u Šimanovce: Bila sam u vezi sa Mladenom, veće dno od Dalile ne postoji

- Mislim da je Dalila odlepila za Filipom, ona traži Mladena u njemu - rekla je Maja

  • 3
Maja Marinković Printskrin: TV Pink

Maja Marinković stigla je u studio u Šimanovcima, a tom prilikom odmah je oplela po Dalili Dragojević i otkrila da je bila u vezi sa njenim bivšim dečkom, Mladenom Vuletićem.

- Pratim sve što se dešava, ovo se ne propušta. Dosta sam komentarisala, ja sam bila jedna od tih koja je pravila gluposti u rijalitiju, ali ovakva situacija se još uvek nije desila. Dalila je meni moralisala, a ispala je najgora. Ovo je prava ona. Meni je žao Dejana, ja ne mogu da moraliušem, ali ja sam bila slobodna kada sam radila neke stvari - rekla je Maja i dodala da li bi se nešto promenilo kada bi ona ušla u Zadrugu.

- Što se tiče našeg odnosa, mi smo bili prijatelji, posle smo ušli u vezu, ja sam se zaljubila u njega. Bili smo nerazdvojni, on me je prodao me je za sitno. On je dopustio da se sve to dogodi - počela je Maja i dodala:

- Sandru je izgustirao za par dana, ako se bude desio moj ulazak pozabaviću se malo ozbiljnije tim osobama. Dalila je pokušavala da me ponizi da bi ispala veća u njegovim očima. Ona je pokazala samo ljubomoru prema meni. Ja je nisam komentarisala dok nije uzimala moje ime u negativnom kontekstu. Žena je dno dna, veće dno od Dalile ne postoji.

Maja je istakla da je bila u emotivnoj vezi sa Mladenom i da misli da Dalila draži Mladena u Filipu.

- Mladen Vuletić i ja smo bili zajedno, posle Zadruge 2, a on je Dalilin bivši. Ne znam da li je ovo osveta, ne mislim da je ona ušla u odnos sa Filipom zbog osvete. Mislim da je ona odlepila za Filipom, ona traži Mladena u njemu. Ona se "loži" na takve muškarce. Mislim da se zaljubila, a Filipu je to bilo iskustvo zato što je to bila "zabranjena ljubav", mislim da će on izgustirati to ubrzo - rekla je Maja.

Video: Majina surova ispovest: Dalila će grebati na kapiju, dobiće šta zaslužuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA