• 2
 ≫ 

Isplivali svi detalji razvoda o kojem bruji region - evo šta su potpisali Dalila i Dejan

 ≫ 

Dejanov brat David Dragojević je dostavio papire za razvod Dejanovog i Dalilinog braka danas u Šimanovce, a oni su ih potpisali bez razmišljanja

  • 2
Dejan, Dalila Dragojević

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Danas je kao bomba odjeknula vest da su Dalila Dragojević i Dejan Dragojević konačno potpisali dugoiščekivane papire za razvod braka.

Naime, Dejanov brat David Dragojević je dostavio papire za razvod Dejanovog i Dalilinog braka danas u Šimanovce, a oni su ih potpisali bez razmišljanja.

Sada je Pink.rs došao u posed papira o kojima bruji čitav region, a ovo su detalji predloga za sporazumni razvod braka Dragojevića.

Evo šta su potpisali:

I : Stranke su zaključile brak dana 04.09.2017. godine u Beogradu, a isti je upisan u matičnu knjigu venčanih za maticno područje opstine Zvezdara i zaveden pod tekućim brojem 584 za 2017. godinu.

II: Predlagači su stupili u brak kao već formirane ličnosti koje imaju svoje različite životne navike i nose obeležja različitih sredina u kojima su rasli i vaspitavali se. Stoga se još od samog početka braka pokazalo da su njihove naravi i pogledi na život u velikoj meri različiti da je dalja zajednica među njima nemoguća.

Bračna zajednica prekinuta je i ne postoji već izvesno vreme, te njihov brak postoji samo formalno.

Za vreme trajanja bračne zajednice predlagači nisu dobili potomstvo niti stekli imovinu veće vrednosti.

Kako je usled ozbiljnih u trajno poremećenih bračnih odnosa svaki zajednički život među strankama nemoguć i kako nema izgleda za nastavljanje bračnog života, te ostvarivanje svrhe braka, to predlagači podnose ovaj sporazumni predlog i predlažu sledeće:

Brak zaključen dana 04.09.2017. godine u Baogradu koji je upisan u knjigu venčanih za matično područje opštine Zvezdara između predlagača Dragojević Dejana i Dragojević Dalile iz Novog Sada RAZVODI SE na osnovu člana 40 Porodičnog zakona RS.

Video: Dejan i Dalila potpisali papire za razvod: Stavljena tačka na brak posle preljube

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA