≫ 

Maja večeras ulazi u Zadrugu sa jasnim ciljem - ovo će sa Carom uraditi Dalili u inat

- Gore i podlije od toga ne može - poručuje Majina prijateljica

  • 3
Maja Marinković Foto: ATA Images

Maja Marinković večeras ulazi u rijaliti “Zadruga 5” i njeno pojavljivanje bilo je jedno od najočekivanijih ove sezone.

Mnogim zadrugarima neće biti prijatno kada vide Maju na vratima Bele kuće, ali ono što je sigurno jeste da će upravo ona pomrsiti konce Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Majina dobra drugarica ističe da Marinkovićeva danonoćno pratila dešavanja u Beloj kući i da navodno se neće zustaviti dok ne zagorča život bivšem momku.

- Maja je opsednuta “Zadrugom“. Od početka pete sezone, pa sve do sada, ona je konstantno pratila dešavanja u okviru rijalitija - kaže na početku razgovora Majina drugarica za Blic i dodaje:

- Smislila je tajni plan kojim će uspeti da iznervira Dalilu. Poznato je da je upravo ona nervira, jer joj je preotela momka u rijalitiju. Pokušaće na sve načine da ponovo vrati Cara i postane njegova devojka, a koliko je spremna daleko da ide svedoči i to da će pred kamerama voditi ljubav kako bi dodatno napakostila Dalili. Gore i podlije od toga ne može - poručuje Majina prijateljicaGore i podlije od toga ne može - poručuje Majina prijateljica koja je šokirana ovim potezom, pa dodaje:

- Ostala sam bez reči kada mi je Maja sve to saopštila. Nisam očekivala da toliko daleko može da ide, ali očigledno je to da ju je Dalila povredila i da će sve učiniti kako bi joj servirala osvetu. Interesantno je i to da Maju više ne interesuje Janjuš. Od kad je morala da abortira njegovo dete i kada nije hteo da je ispoštuje i to isto dete zadrži.

Inače, osim plana da opet zavede bivšeg dečka i rasturi mu vezu sa Dalilom, Maja ima "osvetnički" plan.

- Dejana čuvam za kraj, kao šlag na torti. U početku sam ga žalila zbog svega što mu se dešavalo s Dalilom, sad je sve iza njega, on je slobodan muškarac, možda nam se desi ljubav, ko zna. Prema tome, vreme je da Dalila vidi kako je biti s druge strane, da malo ona gleda bivšeg muža u akciji sa mnom - rekla je Maja navodno u intervjuu za Srpski telegraf.

Video: Majina surova ispovest: Dalila će grebati na kapiju, dobiće šta zaslužuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    20. novembar 2021 | 20:51

    Samo pucaj, steta sto pamecu neces odigrati "igru" nego na zalost jedino znate sexom. Sex je ok u zadruzi ali ne na ovaj nacin kako ga ove konzumiraju🙄

  • Maki

    20. novembar 2021 | 21:38

    Mujicka I'ma nesto da komentarise, bolje da se pokrije usima. Ovo Sto njena cerka radio radio para, javno dno dna za zenu.

  • xxx

    20. novembar 2021 | 22:00

    Idemooooo hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA