≫ 

Dalila otvorila dušu jutro nakon Filipovih dodira s Majom: Mnogo ga volim, plašim se!

- Maja flertuje sa Carem, ona ima pravo jer je slobodna devojka - rekla je Dalila

  • 4
Dalila Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dalila Dragojević je razgovarala sa Drvetom Mudrosti o Dejanu, Maji i Caru, a na samom početku razgovora osvrnula se na sinoćnju dramu s bivšim mužem.

- Ono što je Dejan rekao meni stvarno nije normalno. On traži svoj telefon i kartice jer se tripuje da ću ja da mu uzmem novac. To je glupost, a Car smatra da postoje neki nerašćiženi računi, ili lažna frka, ma i on se izlupetao nekih gluposti - rekla je Dalila.

- Dejan je nakon toga pretio sa mojim ocem, ali to su njegovi trzaji... Sad će njemu moj otac odgovarati - rekla je Dalila.

- Maja flertuje sa Carem, ona ima pravo jer je slobodna devojka, ja nju jesam vređala kada sam se svađala sa Filipom, i ona ima pravo da bude kivna na mene, ali nije mi jasno što sam samo ja tu kriva. Moram da kažem da sam čula da su njih dvoje prilčali noćas, a onda je on nju preporučivao Saletu Luksu. Maji se sviđaju i Janjuš i Car i onda namerno podbada i jednog i drugog, ja sam se iznervirala zbog izolacije, ali nisam otišla da vidim, a on mi je govorio da me voli - dodala je Dalila, pa otkrila koliko je zaljubljena u Cara:

- Mnogo mi se sviđa Drvo, nije mi lako, volim ga.. Plašim se da ću biti povređena i da će to biti moja karma zbog Dejana, ali ja nemam poverenje, ali se trudim da ga izgradim, ali sada je na njemu da se pokaže - plakala je Dalila.

- Molim te da mi pomogneš da obeležimo tu mesečnicu, makar da mu dam poklon bar, bez obzira što smo imali tih turbulentnih mesec dana - zamolila je Dalila Drvo koje joj je najavilo zadatak.

Video: Dalila išamarala Cara, a onda mu porazbijala parfeme: Neviđeni haos u Zadruzi 5

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA