≫ 

Miljana u besu priznala da je zbog Zolinih kockarskih dugova unapred uzela 35.000 evra!

- Ugovor nije važio, a tek sad ne važi. Čak sam joj dao ovlašćenje za moj račun, ima karticu, ali ne zna da meni novac ne leže na taj tekući - rekao je Zola

  • 1
Miljana Kulić Zola Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana Kulić naterala je svog dečka Lazara Čolića Zolu pred ulazak u rijaliti "Zadruga 5" da potpiše ugovor u kojem piše da sav novac koji zaradi u rijalitiju ide njoj.

Kako ugovor nisu overili kod notara proglašen je nevažećim, a Zola ga je sada u uživo programu pocepao.

Rijaliti par tokom emisije izneo je nove detalje pomenutog ugovora, ali i Miljaninog ugovora sa produkcijom.

- Ovo je ugovor u kome ona traži da joj dam ceo novac iz "Zadruge" ako ubedi produkciju da uđem s njom! Obećala mi je da ćemo se držati zajedno, da ćemo poštovati jedno drugo, sve samo da joj dam pare. E, sad cepam ovaj papir, koji nije ni overen kod notara - rekao je Zola i nastavio

- Ugovor nije važio, a tek sad ne važi. Čak sam joj dao ovlašćenje za moj račun, ima karticu, ali ne zna da meni novac ne leže na taj tekući! Tom karticom može d**e da obriše - rekao je Zola, na šta je Miljana ustala i počela da urla.

- Đubre jedno! Uzela sam unapred 35.000 evra od honorara, da bih vratila tvoje kockarske dugove. Moja mama ne zna za to, sad može moždani udar da dobije od šoka! - vikala je Miljana.

Video: Miljana Kulić tražila Subotićevoj pare na kamatu pre Zadruge: Snimak i poruke razgovora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA