≫ 

Janjuš o ljubavnim zapletima: Maji i Caru sledi kataklizma, Dalilu samo mučeni Dejan može da voli

- On je samo u nju gledao, pa zamisli gledaš u jednu ženu pet godina. On ne zna šta je viber, samo u nju je gledao pet godina - tvrdi Janjuš

  • 0
Janjuš, Maja Marinković, Dalila Dragojević, Filip Car i Dejan Dragojević Foto: ATA Images,Youtube/Zadruga Official, Filip Car

Marko Janjušević Janjuš izneo je u Rajskom Vrtu svoje mišljenje o ljubavnom četvorouglu u kome se našla i njegova bivša devojka Maja Marinković

Tokom razgovora sa drvetom on je istakao da ne veruje šta se dešava u rijalitiju.

- Ja jesam bio u sličnoj situaciji, ali mnogo blažoj, jer ja nisam nikome radio iza leđa. On nije raskrstio ništa u glavi, a ovamo je pričao da voli Dalilu i da je sve gotovo, znači da ništa tu nije bilo raščišćeno. Ma, jesi ti lud druže, gde on voli Dalilu? Nigde veze sa životom. Nju jedino voli ovaj mučenik Dejan, jedino. Ovo ti je nigde veze sa ljubavlju, zajedno su se usr**i u život jedno drugom - rekao je Janjuš.

- Ova veza tek dolazi do kataklizme, veza Filipa i Maje. Biće još gore nego što sam ja doživeo. Neću da pričam, doći će vreme koje će dokazati šta će i kako biti. Onda te priče šta sam ja radio i doživljavao, aman, čovek se spanđao sa dve devojke, ona se miri i oprašta, meni je oči vadila. To su takve budalaštine i pravo da ti kažem, mene je sramota samog sebe. Evo nek' bude među nama, biće gore, tek dolazi kataklizma, kamikaze dolaze ovde, veruj mi. On bi bio na ozbiljnoj osudi kad bi se pomirio sa Dalilom. Kad bi znao da ga niko neće osuditi i napasti, on bi se sve više približio Dalili. Mislim da je inteligentan i da će savladati sve, ali se bojim da ga emocije ne stignu - rekao je Janjuš, pa je nastavio o Dejanu Dragojeviću:

- On je samo u nju gledao, pa zamisli gledaš u jednu ženu pet godina. On ne zna šta je viber, samo u nju je gledao pet godina, pa se ovo desi, pa ti preživi ovo junače. Ja sam svoj život isto tako promenio, pa se sećam svih tih stvari... - rekao je kroz osmeh.

- Da li će opstati Car i Maja? - upitalo ga je Drvo.

- Hoće, ali u zatvoru...Šalim se, biće tu ozbiljnih svađa i situacija, koje se ne mogu izbeći, jer su oni takvog temperamentna. Ne znam da li gaji neke emocije, ako ih gaji onda su bolesne. Jako je bolesno da gaji neke emocije i baš bi bilo morbidno da neko dođe i kaže ti to. Ja nju odlično poznajem. Ona kad je ušla, ja sam komunicirao sa njom na neki način koji znam, ali ona će ove godine proći loše, jako loše i to na svim poljima.

- Šta se dešava sa Sandrom Čaprić - pitalo ga je Drvo.

- Ona je devojka koja ima emotivne probleme u toj ljubavi, pa ne može da podnese sve to. Nije mi uopšte jasna po tom emotivnom pitanju, ali ja sam se izjasnio da, kad bih bio sa nekom devojkom, to bi bila ona. Blokira je ta neka veza od 11 godina napolju, nije ona emotivno sposobna - rekao je Janjuš.

Video: Dejan i Dalila potpisali papire za razvod: Stavljena tačka na brak posle preljube

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA