≫ 

"Ne mogu da verujem u ovo": Prevarena Dalila jeca na sav glas zbog Cara i Maje

- Opet ja bolesna, jutros do devet ujutru se prisećam naših poljubaca - rekla je Dalila

  • 7
Dalila Dragojević Printskrin: TV Pink

Dalila Dragojević izašla je iz Bele kuće i sa Markom Đedovićem razgovarala o celokupnom odnosu sa Filipom Carem, koji ju je prevario sa svojom bivšom devojkom Majom Marinković i obnovio vezu sa njom.

Dalila je ubrzo počela da plače, kada je još jednom shvatila šta joj je Car uradio.

- Ne može on da se pomiri sa mnom, ali ja ne mogu da verujem da se to desilo u tako kratkom periodu. On meni sinoć kaže: "Pet puta smo imali odnose, ne znam šta hoćeš ti". Opet ja bolesna, jutros do devet ujutru se prisećam naših poljubaca - rekla je Dalila.

- Rekao sam i Dejanu isto, nenormalne su mi tvoje reakcije za stolom, ne kažeš svoje mišljenje - nastavio je Đedović.

- Rekla sam da mi se zgadio i da ne mogu da verujem da se ovo desilo. On je pritom meni prebacivao zašto ja ne želim da imam intiman odnos sa njim, kao zbog Dejana i osećaja prema Dejanu. Kao da je sve vreme tražio neki razlog koji je bio čvrst, da bi me ostavio, sad priča da smo bili nesrećni. Nemoj da priča u moje ime, neka priča u svoje. Nema razloga, ja više ne mogu, jutros sam se isplakala, nisam oka sklopila. Čas se smejem, čas plačem - rekla je Dalila.

Podsetimo, Dalila je sa Filipm Carem prevarila svog muža Dejana Dragojevića, zbog čega je ubrzo potpisala sporazumni prekid braka.

Video: Dalila išamarala Cara, a onda mu porazbijala parfeme: Neviđeni haos u Zadruzi 5

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    25. novembar 2021 | 18:21

    Ma zar to tebi da se desi ?Ti si se predstavila kao svemocna i jaka i pametna i sposobna zena i sta je sada ovo?E ovo si ti ona koja je bila niko i nista kada se pojavila u parovima i sagradila pricu iz svojih odnosa sa muskarcima i na osnovu toga pobedila .Kako si odnela tu pobedu tako si umislila da je tvoj ceo Svet i da mozes da vrtis sve oko prsta,to si mogla sa ovim dobricom Dejanom kojeg si toliko zatupila i zaglupila da nije znao kako seczove.E sad te gledamo onakvu kakva i jesi maska ti je spala!

  • 123

    25. novembar 2021 | 18:05

    Pa nije to nista zasluzila si mnogo gore . Zavela si Dejana onog blenta koji te zali a ti si gospodjo za prezir.

  • Milena

    26. novembar 2021 | 01:01

    Svaki Dejanovu suzu duplo treba platiti. Bravo za Cara - Dejanov spasitelj. Hahahaaa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA