Ivana Šopić prvi put o zadrugarima: Dalila je najveći gubitnik, ljubav Maje i Janjuša se nastavlja

- Ja sam prisustvovala momentima gde ona ne može da ga gleda u oči duže od dve sekunde, vide se velike emocije - rekla je Šopićeva o Maji i Janjušu

  • 2
Ivana Šopić, Dalila Dragojević, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Ivana Šopić bila je učesnik treće sezone "Zadruge", dok je sada, u petoj, dobila priliku da vodi ovaj program i, kako kažu gledaoci, super se snašla.

Ona je u velikom intervju za Svet otkrila sve o zadrugarima, svojim bivšim momcima, ali i planovima.

Kako kaže, nije se nadala angažmanu na televiziji Pink nakon rijalitija.

- Nisam mogla ni da pretpostavim da će se ovo desiti. Toliko je učesnika prošlo kroz rijalii, a samo nas nekoliko je dobilo priliku za posao. Ipak, biću neskromna, znala sam da sam za velike stvari i da mogu mnogo toga da iznesem i ponesem. Kad me nešto interesuje, dajem sto odsto sebe.

Iako je bila u vezi sa dva trenutna učesnika Zadruge, Janjušem i Karićem, kaže da joj to ne predstavlja problem.

- Bilo mi je čudno prvu emisiju. Prvo, jer sam tamo živela deset meseci, ali ovo je drugačiji ugao gledanja. Samo želim profi i objektivno da uradim posao i mislim da to savršeno radim. Mislim da uopšte nisam pristrasna. Prema njima se ponašam kao i prema ostalim učesnicima. Nema tu više nikakvih emocija - rekla je Ivana za Svet, pa se osvrnula na svog trećeg partnera Filipa Đukića, sa kojim je i dalje u kontaktu.

- Tako je, bio mi je i na otvaranju lokala. Po tome vidiš da sam dobra bivša devojka. Jer da je drugačije, ne bi došao. Ne viđamo se privatno, zvala sam ga kao kolegu na otvoranje lokala. Zaboravili smo da smo bili zajedno. Nabacivao mi je svoje drugare, imao je ulogu provodadžije.

Ivana tvrdi da između Janjuša i Maje još uvek postoje emocije.

- Janjuš i daje voli Maju kao i ona njega. Ja sam prisustvovala momentima gde ona ne može da ga gleda u oči duže od dve sekunde, vide se velike emocije. Oni nisu ravnodušni jedno prema drugom. Njihova ljubav se nastavlja, kod njih se to unutra oseća. Videla sam više puta kako se gledaju, što kamera u nekim situacijama ne može da zabeleži - rekla je Ivana, te objasnila zbog čega je Maja sa Filipom, kada, prema njenom mišljenju, i dalje voli Janjuša.

- Maja uživa u tituli alfa ženke. Ona je bila svesna da će samim preotimanjem svog momka Filipa od Dalile biti najdominantnija u kući. Maji je veza sa Carem ego punjač. Vidim ja tu zaljubljenost i veliku strast, ali to ne može da se poredi sa Janjušem i emocijom koja postoji kod njih.

Dalila je najveći gubitnik

- Ona je trenutno najveći gubitnik, što ne znači da će takva izaći kad se sve završi. Ona je sve uložila u taj rijaliti, stavila na kocku takoreći. Ali nije se predala, jaka je žena, staće na noge. Postoje kvarniji ljudi od nje. Kvarnoću mogu intuicijom da prepoznam, i retko kad grešim. U Dalilinim agresivnim verbalnim sukobima ima manje mržnje nego kod nekih koji se lažno smeškaju, ali na koga mislim, to ne mogu da otkrijem svakako - rekla je Ivana, pa istakla koliko su iskrene Dejanove emocije prema Dalili.

- On je baš voli onako kako bi ja volela da mene neki muškarac voli. Neko to zove patologijom. On je voli kao čoveka. Dalila je nasrtala na njega, on je za sve njene postupke u nekom momentu imao razumevanje, opravdanje, bilo mu je žao nje u nekim situacijama. Njegova ljubav je prava. Teško da će je preboleti. Ako bi Dalila htela, oni bi se pomirili.

Šopićeva smatra da odnos između Dalile i Filipa nije završen.

- Ni tu nije stavljena tačka. To je interesantna tema. Moje prognoze su bile promašaj i ništa nisam ubola, ja sam bila ubeđena da se oni neće smuvati, već da će sve biti na bazi bezazlenog flerta. Volim kad omanem jer vidim da nisam najpametnija na svetu.

Video: Šopićeva progovorila o svom detinjstvu i svađama sa roditeljima, pa otkrila da je bežala od kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitam za rođaku

    11. decembar 2021 | 12:03

    Ova ima piskav glas koji iritira. Zeznula je i Sanju Marinković i Leu Kiš a što se tiče glasa!

  • Duska

    11. decembar 2021 | 20:06

    Ivana kraljica, mislim da je dobar covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA