Nakon Majine tuče sa Filipom, Taki poručuje: "Krećem u napad, čekam da mi da znak"

Maja mu je bila dobra kada su ga svi ostavili u Beogradu, kad je bio bez igde ikoga, a sad ga je sramota što je sa njom - rekao je Majin otac

  • 8
Taki Marinković, Maja i Filip Car Printskrin: TV Pink

Buran raskid Maje Marinković i Filipa Cara propraćen je u "Zadruzi" fizičkim obračunom i najstrašnijim psovkama i uvredama, zbog čega je reagovao i njen otac Taki Marinković.

- Šta treba da kažem posle onoga?! Šta god da kažem, oni će da se pomire sutra, ja stvarno nemam reči. Ne opravdavam takvo ponašanje ni njeno, ni njegovo. Ako nekog voliš, takve stvari ne smeš da izgovaraš nikome, ni u ludilu! Pa, na šta ono liči?! I ako bude onih poseta za Novu godinu, ja treba da dođem tamo, a ti treba da me pogledaš u oči?! Kako?! - rekao je Taki.

Posebno ga je isprovociralo Carevo priznanje da ga je sramota što mu je Maja bila devojka:

- Maja mu je bila dobra kada su ga svi ostavili u Beogradu, kad je bio bez igde ikoga, a sad ga je sramota što je sa njom? Šta reći.

Taki napominje da se suzdržava, te da o Caru još uvek neće osuti "drvlje i kamenje", ali da je spreman da ga raskrinka čim mu ćerka za to da dozvolu.

- Čim mi bude dala znak, ja ću da krenem u napad i da krenem sa iznošenjem prljavog veša. Imao sam lepo mišljenje o njemu, ali... Njegov takav jezik - ne ide, stvarno! Skrenuo sam Maji pažnju da pazi, da je ne vređa, i evo šta se dešava. Ja imam žensko dete, bavio sam se čime sam se bavio, pa ni tim devojkama, koje su stvarno bile to, nikada tako nešto nisam rekao - zaključuje Taki za "Pink".

Video: Maja i Car u žestokom klinču: Obezbeđenje ga sprečilo da je zgromi, pa joj pobacao stvari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    16. decembar 2021 | 07:45

    Strašno je šta ovaj čovek prića i na koji način podržava svoju mezimicu.Mene sramota njegove sramote.

  • Pp

    16. decembar 2021 | 01:04

    Lepo si vaspitao ćerku...Za primer svima kako ne treba i šta je društveni talog.

  • uzice

    16. decembar 2021 | 06:58

    Do juce ti bio super, danas neki prljav ves pominjes, jesi li realan, imas zensko dete a ona se nimalo ne ponasa kao zensko, mafia nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA