≫ 

Ljubavna drama! Dalila sasula brutalnu istinu, Dejan plakao, pa završili u krevetu

- Ja mislim da on smatra da ja i dalje gajim emocije prema Caru, čak me je i pitao par puta da li je to završeno - rekla je Dalila

  • 2
Dalila, Dejan Dragojević Printskrin: TV Pink

Dejan i Dalila Dragojević ponovu su bili glavna tema za Crnim stolom, a posle burne rasprave, plakanja i teških reči, završili su u suzama i zajedno u krevetu.

Naime, tokom emisije ''Pretres nedelje' jedna od tema koja je bila na dnevnom redu, jeste odnos Dalile i Dejana Dragojevića nakon pomirenja.

- Prebacim situaciju i za Zadrugoviziju koja je bila - rekla je Dalila.

- J l' ti mene zajeb****? Je l' smo mi posvađani? - pitao je Dejan.

- Ti ne znaš da li si posvađan sa mnom - rekla je Dalila.

- Milane, ovo se ovde priča svaki dan. Imam pravo da se smejem - rekao je Janjuš.

- Apsolutno je iskrena, evo ja ti kažem koja nisam dobra sa njom - rekla je Sandra.

- Ja verujem Dalili kad ovo kažem - rekao je Đedović.

- Ja njemu svaki put kažem da ne mogu da podnesem kad gleda u sto i kad me prati. Trudim se, priđem mu, nasmejem se i tako... Odgovarao je Ermini i drugima kad su loše komentarisali, da ti je sreća najbitnija i onda si ovakav. Ja mislim da on smatra da ja i dalje gajim emocije prema Caru, čak me je i pitao par puta da li je to završeno. Rekla sam mu da jeste, samim tim što ja nikada ne bih oprostila prevaru - nastavila je Dalila.

Dejan nije mogao da izdrži toliku iskrenost i zaplakao je.

- Ja neću ništa pričati - rekao je Dejan.

- To je to, što ja ne mogu ovo...On to misli, ja mu kažem da se smejemo, ali se on onda vraća na Filipa - skočila je Dalila.

- Ona je ovo sve rekla iskreno. Dalila je od a do š rekla ono što je istina i ono što mi svi sa strane kažemo. Dalila je ovde razumno govorila i razumno je da taj odnos nema perspektivu. Milane, oni su preskočili sve vreme, preskočili su i ušli u vezu. Ona je veći odron od njega sada zato što je ovo rekla...Nek im puste klip kada je Dalila krenula da uhvati Cara za ruku i sve što je rekla ja to potpisujem - rekao je Đedović.

Dejan nije mogao da izdrži i otišao je u pušionicu, a za njim je došla i Dalila.

- Ja radim na sebi da ne upadam u depresiju, a imam mnogo veći razlog da budem u depresiji, povredila sam sve koje sam mogla da povredim - rekla je Dalila.

- Ja kada bih sebi dao za pravo da se družim sa ljudima, a ja želim da probamo ponovo zbog svega što smo prošli. Ja sada sebe stavljam na rizik iako ne znam na čemu smo, i šta će biti. Ja ne mogu da dignem ruke od ovog odnosa a ti si išla na vantelesnu oplodnju, borila se, primala sve terapije. Ja sa ovom rizikujem, a nikada te ne bih vređao posle svega. Ja se stalno vraćam tebi, a ti ustaneš i kažeš kako te boli k***da se trudiš - rekao je Dejan.

- Meni se desilo kao i tebi, znaš li ti koliko sam ja ponižena, mene je strah da izađem na ulicu. Za mene će se uvek vezati to ime. Ti nisi svestan moje boli - govorila je Dalila.

- Da li bi ti pričala sa mnom da se vaš odnos nije tako završio - upitao je Dejan.

- Ne znam, da smo mi dobili dete, mi ne bismo ušli ovde - dodala je Dalila.

- Ti si nekada toliko hladna prema meni da ja ne znam gde sam - rekao je Dejan.

- Ja nemam volju da sedim tu i da gledam u jednu tačku zbog tebe, a ne možemo mi imati bolji odnos nikako - rekla je Dalila.

Na kraju su ipak završili zajedno u krevetu.

Video: Dejan opet lomio sve pred sobom zbog Dalile: Rekla mu da neće pomirenje, on doživeo pomračenje uma

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasiljevic

    28. decembar 2021 | 11:48

    Ptice na grani znaju da ti dudlo nevolis dejana ?

  • Драган

    28. decembar 2021 | 11:04

    Пило је језиво слушати Милана како наводи воду да је Далила жртва како је брани са каквим патетичним гласом пита како је навиди на бахато понашање она је жена која незаслужује пажњу а онда се и Ђедовић укључује у залућивање јадника Дејана

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA