Stravična tuča u Zadruzi! Maja počupala Zonjićevoj pola kose, pa je divljački izgrebala po licu

Osim što je bila raščupana i bez pola kose, Marijana je imala i stravične ogrebotine na licu

  • 5

Maja Marinković i Marijana Zonjić žestoko su se sukobile tokom razmene novogodišnjih poklona, a verbalni obračun završio se fizičkim napadom tokom kog je deblji kraj izvukla Zonjićeva.

Ona je iz sukoba izašla bez pola kose i sa ogromnom poderotinom na licu.

Darivanje poklona je prekinuto njihovom svađom i tučom i to zbog Marka Janjuševića Janjuša i Filipa Cara. Kada su videli da se biju, većina zadrugara je skočilo kako bi ih razdvojila, ali to nije bio nimalo lak zadatak. Maja je udarala, čupala i grebala cimerku, koja je sve vreme ćutala i pokušala da se istrgne iz njenih kandži.

Učesnici rijalitija su tada pozvali obezbeđenje u pomoć, a kada su ih razdvojili, Zonjićeva se povukla i sela na kauč. Osim što je bila raščupana i bez pola kose, Marijana je imala i stravične ogrebotine na licu!

Cimeri su joj prišli kako bi joj pomogli i doneli joj alkohol kako bi dezinfikovala ranu. Za to vreme, Maja je na drugom kraju sobe plakala i kukala kako je ona u celoj priči oštećena.

Zadrugari su osudili postupak Marinkovićke, a Miki Đuričić je predložio da ode na lečenje.

- Nije Marijana samo počupana, već i izgrebana. Šta bi bilo da ju je izgrebala po oku? Devojka je neuračunljiva! Šta treba, da otvori nekom glavu kao Miljana Zoli? Devojci treba profesionalna pomoć - rekao je Miki.


I pred spavanje su bivše drugarice nastavile svađu.

- D**ljetino broj jedan! Uradiću u nedelju noktiće, znaš kolike kandže, da te izgrebem. Sećaš se one žurke, kad si me odvela da bi se drogirala? - govorila je Marijana Maji, koja je opet nasrnula na nju, ali je Filip uspeo da je iskontroliše da ne nasrne opet na nju.

Video: Filip Car umalo ostao bez oka: Maja ga ponovo žestoko napala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    29. decembar 2021 | 13:08

    Borimo se kao protiv nasilja,protiv pedofilije,protiv nasilja u porodici,protiv maloletne delikvencije,protiv droge,protiv bulinga a sve to imamo u medijima od 24/7koji strasno prikazuju preko svojih mreza i frekvencija,drustvo je lazno moralno iskvareno do zla Boga

  • Bezakonje

    29. decembar 2021 | 13:02

    Nasilje i fizicke povrede drugih lica su znaci dozvoljene.Sledece je verovatno,hladno oruzje.Sta radi policija i sudstvo?!

  • slaviša

    29. decembar 2021 | 13:02

    Ovi sto gledaju to treba da se leće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA