≫ 

Dalili otac Huso poslao poruku, ona vrištala i jecala: Babo moj, izvini za sve!

- Jeste greška napravljena, ali treba je popraviti - rekao je Huso

  • 8
Dalila Dragojević Printskrin: TV Pink

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, obratio se svojoj ćerki u Zadruzi, a zbog njegovih reči Dalila je urlala i gušila se u suzama.

- Dobro veče Dalila i Dejane, želim vam sve najbolje u 2020. godini, vama i svim ostalim zadrugarima, da budete pametni da se ne svađate, da čuvate jedno drugo, da ne slušate dumane šta pričaju - rekao je Dalilin otac.

- Babo vas puno voli i ima još naroda koji vas voli, nisu svi, kao što pričaju, da su vas zamrzeli. Jeste greška napravljena, ali treba je popraviti - rekao je Huso, a Dalila je nakon završetka video poruke vrištala i obratila se ocu.

- Babo moj, izvini za sve. Izvini za sve što sam ti uradila... Izvini... - urlala je Dalila.

- Da li ti je lakše kada si čula oca? - pitao je Milan.

- Kako nije, ne znam kako bih preživela ovu noć - dodala je Dragojevićka.

- Dejane, pozdravio te je njen otiac, joćeš da se obratiš? - pitao je Milan Milošević.

- Drago mi je što sam video. Bilo bi mi krivo da nije snimio poruku, ali znam kakav je i da bi snimio. Drago mi je što me je pozdravio i da je rekao da se greška desila. Drago mi je što je uz nju. Smešno mi je što ga Dalila uvek na**** kad se ne ošiša, sad se ošišao... Spremio se da nju obraduje. Drago mi je da nije promenio mišljenje o meni i njoj, kakve god da su stvari bile - rekao je Dejan kroz suze.

- Znam samo da sebi nisam smela to da dopustim. Znam šta je u njegovoj glavi. Moj otac je najbolji čovek na svetu. Svaki put mi je sve teže akd se bčiže rođendani, stariji je i teže mi je. Kad smo mu doneli tortu koju nikad nije dobio, jer nije slavio rođendan... Za mamu znam da ne voli da se snima, ali je verovatna aktivna - dodala je uplakana Dalila.

Video: Dalilin otac za Telegraf, ekskluzivno: Sramota! Nema ona gde da se vrati! Kuću prepisujem Dejanu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA