≫ 

Fanovi pokrenuli peticiju za izbacivanje Filipa Cara iz Zadruge: Traže "pravdu za Maju"

Kao razlog za to navedeno je širenje nacionalizma i govor mržnje, odnosno to što je u nekoliko navrata bivšoj devojci psovao majku i nazivao je "ciga*kom"

  • 16
Filip Car Maja Marinković Printskrin/Youtube/Zadrugaofficial

Odlukom produkcije Maja Marinković diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga" zbog fizičkog obračuna sa Filipom Carem. Fanovi su sada pokrenuli peticiju da se iz rijalitija diskvalifikuje i Filip Car.

Kao razlog za to navedeno je širenje nacionalizma i govor mržnje, odnosno to što je u nekoliko navrata bivšoj devojci psovao majku i nazivao je "ciga*kom".

Poslednjih dana povela se velika hajka na učesnika Zadruge, a društvene mreže "gore". Veliki broj gledalaca pozdravio je Majino izbacivanje zbog nasilničkog ponašanja.

Ipak, iako je pravda jednim delom zadovoljena, mnogi smatraju da čelnici treba da se pozabave i ponašanjem Filipa koji je Maju nazivao raznim pogrdnim imenima i navodno je vređao na nacionalnoj i rasnoj osnovi.

Ovo je izazvalo veliki bes javnosti, pa su se korisnici Instagrama i Tvitera udružili i zahtevali od produkcije da na isti način kazni i Filipa i pokaže da se govor mržnje nikome ne prašta.

"Izbacili su Maju zbog nasilja. Sada je red da se izbaci i Filip Car zbog nacionalne, rasne i verske netrpeljivosti, zbog širenja govora mržnje". "Peticija da se izbaci iz rijalitija! Produkcijo, sad je red na Cara, da izbacite i njega". "Nije samo Maja kriva". "Kako on sme da govori psuje na ovaj način? Zašto ne reaguju? "- zahtevi su gledalaca sa Tvitera.

Mediji su pokušali da stupe u kontakt sa Majom, kako bi saznali da li planira da tuži Filipa za ove psovke, ali se ona nije javljala.

Video: Prvi haos Maje i Cara u novoj godini, ali nikad gori: Davili se, tukli, grebali, urlikali, razbijali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    4. januar 2022 | 17:33

    Maja ima fanove???Majko moja gde mi živimo ????

  • Nina

    4. januar 2022 | 17:29

    Da vas neko grebe i tuče, vi biste pevali? Još malo joj je rekao. Policija bi trebala da ju izvede, a ne obezbeđenje. 😠

  • Ja

    4. januar 2022 | 17:03

    Haha to Taki pokrenuo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA