Grujina žena slomljena od tuge nakon što se saznalo da je imao intimni odnos s Mimom: Spomenula njihove sinove

- On sam pokazuje sve, tako da je svaki moj komentar suvišan. Samo želim da su moja dva anđela srećna i sve ću uraditi da tako i ostanem -rekla je

  • 4
Gruja Printskrin/youtube/zadrugaofficial

Nikola Grujić koji je pred milionima gledalaca prevario je nevenčanu suprugu Ljiljanu sa kojom ima dvoje dece.

On se, bez srama, upustio u romansu sa Milanom Mimom Šarac.

Ni emotivna poruka podrške, ali ni poseta Grujinog oca, kritike i prekor nisu uspele da ga osveste i trgnu, on je nastavio da razmenjuje nežnosti sa Mimom uprkos tome što mu je stavljeno do znanja da mu je supruga još uvek u porodičnom domu.

Juče su u radiju "Amnezija" njih dvoje otvorili dušu o svojoj ljubavi, a tom prilikom Gruja je dodatno ponizio suprugu podsetivši javnost da je rekao da će ili biti sam, ili sa Mimom.

Takođe, Bane Čolak obelodanio je da se desio intimni odnos između Gruje i Mime, posle čega je njegova žena Ljilja upitana za komentar.

Ona je ostala dosledna svom stavu, te nije želela da se putem medija obračunava niti sa nevernim suprugom, niti sa njegovom ljubavnicom.

Ipak, u kratkom komentaru, vidno povređena i slomljena, Ljilja je rekla šta misli i kako se oseća.

- On sam pokazuje sve, tako da je svaki moj komentar suvišan. Samo želim da su moja dva anđela srećna i sve ću uraditi da tako i ostane... - bilo je sve što je Ljilja rekla za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA