≫ 

Mihićevi najbliži van sebe zbog akcije sa Deniz: Iskoristila ga je, ovo je užas!

- Čuli smo se pre neki dan, rekao mi je da se stidi njegovog ponašanja. Čovek od bruke ne izlazi iz kuće i jako se nervira - tvrdi Stefanov prijatelj, misleći na njegovog oca

  • 2
Deniz Dejm i Stefan Mihic Zadruga 5, Foto: ATA Images

Prijatelj Stefana Mihića tvrdi da je otac ovog rijaliti učesnika jako razočaran ponašanjem svog sina u rijalitiju Zadruga.

Kap koja je prelila času bio je njegov intimni odnos sa Deniz Dejm, u toaletu, bez skrivanja, što je pušteno u programu uživo.

- Ja i dalje ne verujem šta sam video. Stefan je uvek bio čovek slobodnih shvatanja, ali je ovo zaista i nas ostavio bez teksta. Na to je sigurno uticao i alkohol, baš je bio popio to veče. To je Deniz iskoristila, a on kad mu se već nudi, nije hteo da je odbije i eto - desilo se šta se desilo - priča D, drug Stefana Mihića.

- Ipak, mislim da je sramota što je to uradio tako javno, to su ipak mogli svi da vide. Mogli su bar negde da se sakriju, ne bi bili prvi - rekao je D. ovim povodom.

Ipak, kako tvrdi, najveću sramotu doživeo je Stefanov otac koji je navodno bolestan i koji ni po koju cenu ne sme da se nervira.

- Čuli smo se pre neki dan, rekao mi je da se stidi njegovog ponašanja. Čovek od bruke ne izlazi iz kuće i jako se nervira. Trebao je misliti i na to, pre nego što se ovako izblamirao sa Deniz. On dobro zna da je njegov otac bio i protiv ulaska u "Zadrugu", a sad tek ovo, užas... Čovek ne sme da se nervira, mnogo je bolestan, ako ovako bude nastavio Stefan će ga nositi na duši. Ostao je bez majke, zar zbog se*** da ostane i bez oca? - zapitao se na kraju Mihićev drug, piše Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA